THY geri adım attı

THY geri adım attı

THY'nin gelen tepkiler üzerine İsrail'deki resmi Turizm Zirvesi sponsorluğuna son verdiği görüldü ancak THY'den hala resmi bir açıklama yapılmadı

2013.05.09 12:39 - Son Güncellenme: 2013.05.09 12:39 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
THY geri adım attı

Türk Hava Yolları (THY), İsrail'in resmi Turizm Zirvesi sponsorluğunu kaldırdı.

Telefonla görüştüğümüz THY basın bürosu bilgi vermekten kaçınırken konuyla ilgili çok yakında bir açıklama yapılacağını belirtti.

İlk olarak Dünya Bülteni tarafından Türk kamuoyuna duyurulan sponsorluk, kamuoyu tarafından büyük tepkiyle karşılanmıştı.

THY'nin dün İsrail tarafından düzenlenen ve 28-29 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İkinci Kudüs Uluslarası Turizm Zirvesi'nin yeni destekçilerinden biri olduğu anlaşılmıştı.
Kudüs Uluslararası Konferans Merkezi'nde gerçekleşecek olan toplantının THY haricinde dört ana sponsoru daha bulunuyordu. Bugün site arayüzünde 3 sponsorun daha varlığını koruduğu ancak içlerinde THY'nin yer almadığı görüldü.

İsrail'in Mavi Marmara özrü sonrası başlayan iki ülke arasındaki tazminat görüşmeleri kesin olarak sonuçlanmamışken hali hazırda THY'nin Kudüs'teki bir Turizm Zirvesine sponsor olması büyük tepkiye yol açmıştı. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.09 12:39 - Son Güncellenme: 2013.05.09 12:39 - HABER MERKEZİ
A