Threads uygulaması AB ülkelerinde kullanıma girdi

Threads uygulaması AB ülkelerinde kullanıma girdi

Facebook'un sahibi Meta'nın metin tabanlı uygulaması Threads'in nihayet AB ülkelerinde de kullanıma girdi. Meta CEO'su Zuckerberg Threads'de yaptığı açıklamada, "Bugün Threads'i Avrupa'daki daha fazla ülkeye açıyoruz. Herkese hoş geldiniz" dedi.

2023.12.14 17:50 - Son Güncellenme: 2023.12.14 17:51 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Threads uygulaması AB ülkelerinde kullanıma girdi

Meta CEO'su Mark Zuckerberg, Geçtiğimiz Temmuz ayında kullanıma açılan Facebook'un sahibi Meta'nın metin tabanlı uygulaması Threads'in nihayet AB ülkelerinde de kullanıma girdiğini açıkladı.

AFP'de yer alan habere göre, Zuckerberg Threads'de yaptığı açıklamada, "Bugün Threads'i Avrupa'daki daha fazla ülkeye açıyoruz. Herkese hoş geldiniz" dedi.

27 AB ÜLKESİNDE KULLANILMIYORDU

Facebook, Whatsapp ve Instagram'ın sahibi olan Meta şirketi uzun zamandır Avrupa Birliği ile sürtüşme halinde. Avrupa Birliği(AB), vatandaşlarının verilerini korumak için belirlediği maddelere Meta şirketlerinin uymadığın düşünüyor. Bu yüzden Meta'ya geçtiğimiz aylarda tam 1,2 milyar euroluk bir ceza da kesilmişti.

Bu tartışmalardan dolayı Threads, Avrupa Birliği'nin 27 üye ülkesinde kullanıma açılmamıştı.

KULLANIMI ÇOK BASİT

Threads uygulamasına üye olmak, diğer platformlara göre daha basit. Meta da bu şekilde, daha çok kullanıcıya ulaşmayı umuyor. Instagram hesabı olan kullanıcılar, aynı kullanıcı adı ve şifre ile saniyeler içinde Threads hesabı açabiliyor. Yine Instagram'da takip ettiğiniz kullanıcıları, Threads'te de takip etmek için istek yollayabiliyorsunuz.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2023.12.14 17:50 - Son Güncellenme: 2023.12.14 17:51 - HABER MERKEZİ
A