THE FINALS hile sorununu çözüyor

THE FINALS hile sorununu çözüyor

8 Aralık tarihinde çıkan çok oyunculu FPS oyunu THE FINALS'ın başı hileciler ile dertte. Son dönemlerde artan hile kullanımı için yeni bir yola giriliyor.

2023.12.22 12:03 - Son Güncellenme: 2023.12.22 12:19 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
THE FINALS hile sorununu çözüyor

atarita.com'un haberine göre;

Oyun içerisinde artan hile kullanımını engellemek adına yeni bir yola giriliyor. Son dönemlerin popüler FPS oyunlarından birisi olan THE FINALS, yeni bir güncellemenin yolda olduğuna dair ilk detayları paylaşmış durumda.

THE FINALS içerisinde yeni hile dönemi başlayacak

Özellikle maçlarda bulunan hile sayısının artmasıyla birlikte oyun zevkinin bölünmesinden şikayetçi olan oyuncular  geliştirici Embark Studios'a verdiği geri bildirimler sonrası konuya sessiz kalmayan stüdyo, Discord sunucusu üzerinden yayınladığı bir mesaj ile getirecekleri yeni güncellemenin hilecileri tamamen engelleyeceğini söylüyor. Mesajda şu ifadelere yer veriliyor;

"Selam millet, geçtiğimiz birkaç gün içinde hilecileri yasaklamamızı engelleyen bazı teknik sorunlar yaşadık. Artık bu hatayı çözmeye çok yaklaştık ve şimdiden güncellemeye başladık. Hile karşıtı önlemlerimizi yeniden alıyoruz. Sorunları çözmeye devam ederken gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz. Oyunu sizler için sorunsuz, güvenli ve adil bir alan olarak tutmak en büyük önceliğimizdir."

Discord sunucusunda gelen açıklama

Önümüzdeki günlerde getirilecek bu güncellemeler ile birlikte oyundaki hilecilerin sayısında önemli bir azalma bekleniyor. 

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2023.12.22 12:03 - Son Güncellenme: 2023.12.22 12:19 - HABER MERKEZİ
A