TGA seçimlerinde kazanan isimler belli oldu

TGA seçimlerinde kazanan isimler belli oldu

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nın 25 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerde kazananlar belli oldu.

2022.12.25 23:40 - Son Güncellenme: 2022.12.26 02:41 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
TGA seçimlerinde kazanan isimler belli oldu

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) seçimleri sonuçlandı. TGA'da otelleri temsil edecek isimlerin belirlendiği seçimlerde, bölgelere göre kazanan isimler belli oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre kazanan isimler şöyle:

Akdeniz Bölgesi: Şükrü Cimrin

Akdeniz Bölgesi: Kaan Kavaloğlu

Akdeniz Bölgesi: Ahmet Özden

Ege Bölgesi: Tacettin Özden

Ege Bölgesi: Murat Tuğay

Doğu Anadolu Bölgesi: Emel Elik

Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Özgür Çözgener

İç Anadolu Bölgesi: Semiz Zazaoğlu

Karadeniz Bölgesi: Halit Ergül

Marmara Bölgesi: Çetin Ceylan

Marmara Bölgesi: İsmet Öztanık

Marmara Bölgesi: Muhterem Turantayla

Seçimlere ilişkin dikkat çeken notlar

TGA seçimlerinde en dikkat çeken sonuç Marmara Bölgesi'nden geldi. Türkiye Otelciler Birliğinin aday gösterdiği üç isim de seçimi kazanamadı. TÜROFED'in Bursa'dan aday gösterdiği Çetin Ceylan, TÜROB'un üç adayının aldığı oyun toplamından çok daha fazla oy aldı.

Ankara'da ise Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un desteğiyle aday olduğu belirtilen Berker Bülbüloğlu ile Kapadokyalı otelcilerin adayı Gülper Gündüz Yassı seçimi kazanamadı. Doğu Anadolu'da ise seçimi TÜROB'un adayı Emel Elik kazandı. Akdeniz ve Ege bölgelerinde ise TÜROFED'in adaylarının karşısına aday çıkmadı.

Toplam 3 bin 85 oyun kullanıldığı TGA seçimlerinde en yüksek oyu 332 oyla Çetin Ceylan alırken, en düşük oyu 23 oyla Berker Bülbüloğlu aldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2022.12.25 23:40 - Son Güncellenme: 2022.12.26 02:41 - HABER MERKEZİ
A