TFF, kırmızı-beyaz destek istiyor

TFF, kırmızı-beyaz destek istiyor

TFF Milli Takımlar Komitesi Başkanı Selim Koray, ''Romanya maçında Estonya müsabakasında olduğu gibi coşkulu taraftar bekliyoruz. Herkesi kırmızı-beyaz forma giymesini istiyoruz'' dedi.

2012.10.11 17:51 - Son Güncellenme: 2012.10.11 17:51 - Spor - HABER MERKEZİ
A
TFF, kırmızı-beyaz destek istiyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Takımlar Komitesi Başkanı Selim Koray, (A) Milli Takım'ın 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri (D) Grubu'nda yarın oynayacağı Romanya maçının çok önemli olduğunu ve taraftarın desteğine ihtiyaçları bulunduğunu söyledi.

TFF'nin internet sitesinde görüşleri yer alan Selim Koray, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini ve bütün herkesin moralinin üst düzeyde olduğunu belirterek, taraftara çağrıda bulundu.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yarın oynanacak maçta, taraftarların her şekilde destek vermesini isteyen Koray, ''Taraftarımız son oynadığımız Estonya maçında mükemmeldi. Romanya maçında da aynı coşkulu taraftarı bekliyoruz. Yine kırmızı-beyaz milli takım formalarıyla gelmelerini istiyoruz'' dedi.

Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'nda mutlaka olmaları gerektiğini vurgulayan Koray,''Hepimizin morali çok iyi. Hiçbir problem yok. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nin bize iyi geleceğini tahmin ediyorum. İlk defa böyle bir maç öncesinde futbol havasına girdik bu tesislerde. Beşiktaş yönetimine de teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.10.11 17:51 - Son Güncellenme: 2012.10.11 17:51 - HABER MERKEZİ
A