Terk edilen adam: Eşsiz duramam, dönmeyecekse boşanalım, acil evlenmem lazım

Terk edilen adam: Eşsiz duramam, dönmeyecekse boşanalım, acil evlenmem lazım

Esra Erol'un programına katılan 72 yaşındaki Yaşar Ertürk, 2 yıllık eşi Ayten hanımın evden kaçtığını belirtti. Eşsiz duramadığını söyleyen Yaşar Ertürk, 'Karım dönmeyecekse boşanalım, acil evlenmem lazım' dedi.

2021.04.27 15:06 - Son Güncellenme: 2021.04.27 15:16 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Terk edilen adam: Eşsiz duramam, dönmeyecekse boşanalım, acil evlenmem lazım

Esra Erol'da bugünkü canlı yayınına Yaşar Ertürk katıldı. İki yıllık karısı Ayten'in ortadan kaybolduğunu belirterek ünlü sunucudan yardım istedi.

Yaşar Ertürk bir arkadaşı vasıtasıyla ikinci eşiyle tanıştığını belirterek, şunları ifade ettti:

"Eşim vefat ettikten sonra dünya başıma yıkıldı. Erkeğin eşi ölünce birinci kıyamet kopuyor. İkinci kıyamet ise insan kendi öldüğünde kopuyor. Hanımlar evin gülüdür, evin süsüdür, evin her şeyidir. Ayten hanımla Zonguldaklı bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. Bana 12 yıl önce eşinden boşandığını söyledi. Çocukları da bakmıyormuş. İşte sonra bir araya geldik, evlendik. Birkaç kere annesini görmek için evine gitti. Bir süre sonra da ortadan kayboldu." 

Yaşar Ertürk daha sonra ise kayıp olan karısına seslenerek, "Eve dönmeyeceksen söyle, hemen boşanalım. Acil evlenmem lazım" dedi. 

Ancak Yaşar Ertürk'ün çağrıları şimdilik cevapsız kaldı. Daha öncede evlilik vaadiyle 3 kadın tarafından dolandırıldığını belirten Yaşar Ertürk, 250 bin lira kaybettiğini söyledi. 

Öte yandan kendisinin eşsiz duramadığını belirten Yaşar Ertürk, karısının daha önceden dini nikahlı eşi ile birlikte yaşadığını onun yanında olabileceğini de iddia etti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.04.27 15:06 - Son Güncellenme: 2021.04.27 15:16 - HABER MERKEZİ
A