Temizlik işçileri halay çekerek çöp topladı

Temizlik işçileri halay çekerek çöp topladı

Bursa'da temizlik işçileri, 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarının ardından meydanda biriken çöpleri halay çekerek topladı.

2012.05.01 14:34 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Temizlik işçileri halay çekerek çöp topladı
89543-temizlik-iscileri-halay-cekerek-cop-topladi-4f9fe6db39174.flv

1 Mayıs kutlamalarının ana merkezlerinden biri olan Bursa'da Türk İş ve Kamu-Sen'in öncülüğünde Kent Meydanı'nda tertiplenen kutlamalar sona ererken, geride çöp yığınları kaldı. Osmangazi Belediyesi'nin çöp ihalesini alan bir firmada çalışan temizlik işçileri, kutlamaların ardından çöpleri temizlemek için seferber oldu. Kutlamalara katılan işçilerin yere attığı şapkalar, su ve kola şişeleri ile sigara izmaritlerini temizlemek, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda temizlik işçilerine kaldı.
Temizlik işçileri ise hem işlerini yaptı hem de bayramlarını kutladı. Yaklaşık 15 temizlik işçisi halay çekerek çöpleri toplarken, ortaya ilginç görüntüler çıktı.
Temizlik işçisi Ziyaettin Öz, "1 Mayıs İşçi Bayramı olmasına rağmen biz hala işimizin başındayız. Meydanlarda çöp topluyoruz. Meydanın boşalmasıyla birlikte halay çekerek çöpleri topladık. Bugün bizim için güzel bir gün" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.05.01 14:34 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A