Telefon dolandırıcıları kadınları kullanmaya başladı
TELEFON dolandırıcılarının mağdur sayısı her geçen gün artarken, kuryeleri birbiri ardına yakalanan şebekeler dikkat çekmemek için çaldıkları paranın transferlerinde kadınları kullanmaya başladı.
2013.11.10 09:44 - Son Güncellenme: 2013.11.10 09:45 - Güncel - HABER MERKEZİ
Kırıkkale'de kendisini polis olarak tanıtan kişiler tarafından kandırılan Bahattin Ş.'nin bankaya yatırdığı 10 bin liranın İstanbul'dan bir banka şubesinden çekileceği ihbarı üzerine polis harekete geçti. Yapılan operasyonda parayı çekmeye gelen Hakan C.(33), Zeynep I.(29), Canku K.(20), Gülşah K.(24), Safiye A.(22) ve Umut T.(19) gözaltına alındı.
Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğinde sorgulanan şüpheliler, suçlamaları kabul etmedi. Şüphelilerden Zeynep I.'nın daha önceden başka bir telefon dolandırıcılığı kurbanının 20 bin lirasını Mersin'den alarak Urfa'ya götürürken gözaltına alındığı öğrenildi. Şüpheliler işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye sevk edildi.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
01:53
-
01:18
-
01:36
-
01:23
-
01:46
En Çok Okunanlar
- BURULAŞ duyurdu: Saat sınırlaması olmadan...
- Bursa'da zincirleme kayak kazasında 3 kişi...
- Bursa cumartesi sabahına trafikle uyandı!
- Bursa'nın oto devi Renault için şaşırtan...
- İspanya'da telesiyej kazası: 17'si ağır 30...
- Bursa'da evinde rahatsızlandı, hastanede...
- Sosyal medya fenomeni tutuklandı: 100...
- Ünlü şampuan markasında bakteri tehlikesi!
- Bursa'da polis memuru trafik kazasında...
- Bursa'da Orhaneli yolunu kullanacaklar...
- Bursa'nın İncisi Turizm kapılarını açtı!
- Şener Şen'in dublörü hayatını kaybetti
- Bursa'da BESAŞ'ın Orhangazi'deki ilk satış...
- Usta oyuncu annesini kaybetti!
- Bursalılar, Çalı-Gürsu Metro Hattı...