Telafi eğitimde yeni dönem başlıyor!

Telafi eğitimde yeni dönem başlıyor!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından telafi eğitimle ilgili bir paylaşım yaptı. Yeni dönemin başladığını belirten Selçuk, 'Çocuklarımız bir sonraki yıla hazır mı? Biz hazırlığımızı yaptık.' dedi.

2021.08.05 16:39 - Son Güncellenme: 2021.08.05 16:40 - Eğitim
A
Telafi eğitimde yeni dönem başlıyor!

Bakan Selçuk açıklamasında şunları söyledi; Telafide yeni dönem başlıyor... Çocuklarımız bir sonraki yıla hazır mı? Biz hazırlığımızı yaptık. TRT EBA öğretmenlerimiz, geçen yıldan hatırlatmalarla çocukları yeni döneme ısındıracak bir hafta sonu kuşağı hazırladı. Hangi gün, hangi saatte hepsi http://eba.gov.tr'de...

"MESLEKİ EĞİTİM VİZYONUMUZDAKİŞ DÖNÜŞÜM, ÖĞRENCİLERİMİZİN LGS TERCİHLERİNE DE YANSIYOR"

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, mesleki eğitim vizyonundaki dönüşümün, öğrencilerin Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki tercihlerine de yansıdığını belirtti.

Selçuk, Twitter hesabından geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda, "Mesleki eğitim vizyonumuzdaki dönüşüm, öğrencilerimizin LGS tercihlerine de yansıyor. 2019'da açtığımız İstanbul Teknik Üniversitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 0,71 puan dilimindeki tercihler arasında. Meslek liselerimizin başarısı, Türkiye'nin başarısıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Diğer Eğitim Haberleri için tıklayın


2021.08.05 16:39 - Son Güncellenme: 2021.08.05 16:40 - Sevcan Sarıkaya
A