Teksas'tan taraftara kutlama çağrısı

Teksas'tan taraftara kutlama çağrısı

Teksas, Bursaspor'un 61. kuruluş yıldönümü için 1 Haziran Cumartesi akşamı kutlama programı hazırladıklarını duyurdu.

2024.05.23 20:03 - Son Güncellenme: 2024.05.23 20:04 - Spor - SERKAN YETİŞMİŞOĞLU
A
Teksas'tan taraftara kutlama çağrısı

Teksaslı Bursasporlular Derneği, Bursaspor'un 61. kuruluş yıldönümü için 1 Haziran Cumartesi akşamı kutlama programı hazırladıklarını açıkladı. Teksas, "Süper Lig yürüyüşünü" başlatmak için Atatürk Stadı'nda meşaleli kutlama yapacaklarını duyurdu.

1 HAZİRAN AKŞAMI BULUŞALIM"

Teksaslı Bursasporlular Derneği'nden yapılan açıklama şöyle:

Bursasporumuzun kuruluş yıldönümü olan 1 Haziran Cumartesi günü, bu yıl apayrı bir anlam ve önem taşımaktadır. Bu hafta sonu gerçekleşecek tek adaylı kongreyi takiben, kentimiz ve camiamızın tüm unsurlarının katılımı ile 1 Haziran akşamı hiç olmadığı kadar güçlü şekilde omuz omuza veriyor, kulübümüzün Süper Lig'e yeniden büyük yürüyüşünü başlatıyoruz.

"BAYRAKLARINIZI SANDIKTAN ÇIKARIN"

Yumruğu sıkın. Bayraklarınızı, meşalelerinizi sandıklarınızdan çıkarın. Yarından itibaren, hep birlikte kentimizi yeniden yeşil-beyaz bayraklar ile donatıyor, 1 Haziran akşamı da, saat 20.00'de her şeyin başladığı yerde, küllerimizden doğmaya, Bursa Atatürk Stadyumu'nda buluşarak tüm Bursa'yı meşalelerle aydınlatıyoruz. Bayraklar noktasında Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz başta olmak üzere kentimizdeki tüm kurumların da desteğini bekliyoruz.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2024.05.23 20:03 - Son Güncellenme: 2024.05.23 20:04 - SERKAN YETİŞMİŞOĞLU
A