Teksas'tan tam destek açıklaması

Teksas'tan tam destek açıklaması

Bursaspor taraftar grubu Teksas, yönetime destek veren bir açıklamada bulundu.

2021.06.23 15:06 - Son Güncellenme: 2021.06.23 15:08 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Teksas'tan tam destek açıklaması

Teksas'ın açıklaması şöyle:

Değerli Bursasporlular,

Dün(22.06.2021) gece saatlerinde, derneğimiz Twitter hesabından, dernek yönetimimiz ve tribün liderlerimizden habersiz biçimde bir paylaşım yapılmış olup, bu olayın kisa sürede fark edilmesini takiben, yine kısa süre içerisinde ilgili paylaşım silinmiştir.

Kulübümüzün içinden geçtiği zorlu süreçte, irili/ufaklı farketmeksizin; bu tür kriz doğurabilecek hareketlerden uzak durulması hayati önem taşımaktadır.

Bilinmelidir ki; 1963'ten bu yana süren mücadelemizde, kimseden duruş dersi alacak değiliz. Biz, ne tüm söylemlerini yutup kulübünü sermayeye peşkeş çekenlere benzeriz, ne de içi boşaltılmış, neredeyse şehirdeki tüm güç odaklarının sırt döndüğü kulübümüzü ayağa kaldırmak için bu ağır yükün altına giren genç yönetimimizi yalnız bırakırız. Bizim temel iki kriterimiz vardır; sportif başarı ve mali şeffaflık, dürüstlük. Bu yolda gidenlerle, yolda kazaya da varız.

Hep söylediğimiz gibi;Bu bir kurtuluş savaşıdır. Başkanımızla, yönetimimizle, teknik heyetimizle, tüm taraftarlarımızla, esnafımızla, iş dünyamızla, yerel medyamızla, gencimizle-yaşlımızla; kol kola kulübümüzü bu çukurdan çıkaracağız. Gerekiyorsa hiç susmadığımız kadar susmaya da, hiç bağırmadığımız kadar bağırmaya da hazırız. Aksine niyetli olanlar, aramizdan ayrılsınlar; içine, şanlı, şerefli 58 yıl sığacak büyük bir mezar kazsınlar.

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.06.23 15:06 - Son Güncellenme: 2021.06.23 15:08 - HABER MERKEZİ
A