Tekden Denizlispor'da moraller bozuk

Tekden Denizlispor'da moraller bozuk

Tekden Denizlispor'da, Karşıyaka karşısında son dakikada yenilen golle alınan mağlubiyetin şoku yaşanırken, maç sonrası futbolcuları taşıyan otobüsün taşlanması moralleri iyice bozdu.

2014.03.17 12:36 - Son Güncellenme: 2014.03.17 12:36 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Tekden Denizlispor'da moraller bozuk

PTT 1. Lig'in 30. haftasında evinde Karşıyaka'yı ağırlayan Tekden Denizlispor, maçın son dakikasında eski futbolcusu Can Erdem'in attığı golle yenilerek evinde 7. yenilgisini aldı. Yaklaşık 6 bin taraftarının destek verdiği maçta alınan mağlubiyetin ardından oyuncuların büyük üzüntü yaşadığı gözlenirken, özellikle golün son dakikada gelmesi Denizlispor'da moralleri iyice bozdu.

Maçın ortada gidip geldiğini belirten Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Özellikle ikinci yarıda iyi top oynadık. Elimize geçen fırsatların hepsini değerlendirsek skor farklı olurdu ancak yine de son dakikada o golü yemememiz lazımdı. Bir anlık konsantrasyon eksikliği golü yememize neden oldu. Artık bu maçın ardından tüm maçlarımız daha da önem kazandı. Bundan sonra daha dikkatli bir şekilde puanları toplayacağız" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2014.03.17 12:36 - Son Güncellenme: 2014.03.17 12:36 - HABER MERKEZİ
A