Tek isteği zayıflamaktı, midesine kelepçe taktırdı ama...
HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde zayıflamak için midesine kelepçe taktıran 37 yaşındaki Aykut Okurlar bu operasyon sonrası geçirdiği komplikasyonlar sonrası hayatını kaybetti.
2014.04.18 18:03 - Son Güncellenme: 2014.04.18 18:03 - Yaşam - HABER MERKEZİ
İskenderun'da bir beyaz eşya firmasının teknik servisliğini yapan Aykut Okurlar, fazla kilolarından kurtulmak için bir hafta önce Kahramanmaraş'ta bir hastanede operasyonla midesine kelepçe taktırdıktan sonra İskenderun'a döndü. Bir süre sonra rahatsızlanan Okurlar ameliyat olduğu hastaneye gitti ve 16 Nisan'da kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Okurlar'ın ameliyat sonrası yaşanan komplikasyon nedeniyle öldüğü belirtildi.
Evli ve 1 kız çocuğu babası Aykut Okurlar'ın cenazesi, dün Kaptan Mehmet Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları arasında Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.