'Tehdit kalmayana kadar operasyon sürecek'

'Tehdit kalmayana kadar operasyon sürecek'

Başbakan Yıldırım, "Suriye'nin kuzeyinden, Türkiye'ye yönelik hiçbir tehdidin kalmadığından emin olana kadar bu operasyonlar sürecek" dedi.

2016.08.26 11:20 - Son Güncellenme: 2016.08.26 11:21 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
'Tehdit kalmayana kadar operasyon sürecek'

Başbakan Binali Yıldırım, "Suriye'nin kuzeyinden, Türkiye'ye yönelik hiçbir tehdidin kalmadığından emin olana kadar bu operasyonlar sürecek. Suriye'nin kuzeyinde, Türkiye'nin güneyinde bir oldu bittiye asla izin verilmeyecek" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "TSK'mızın yürüttüğü operasyonla, sınırlarımızın, başta DAEŞ olmak üzere tüm terör örgütlerinden temizlenmesi amaçlanmaktadır. Suriye'nin kuzeyinden, Türkiye'ye yönelik hiçbir tehdidin kalmadığından emin olana kadar bu operasyonlar sürecek. Suriye'nin kuzeyinde, Türkiye'nin güneyinde bir oldu bittiye asla izin verilmeyecek" ifadelerini kullandı. 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2016.08.26 11:20 - Son Güncellenme: 2016.08.26 11:21 - HABER MERKEZİ
A