TDP Bursa İl Başkanı istifa etti!

TDP Bursa İl Başkanı istifa etti!

Bursa'da 6 ilçe ve ilde kongre gerçekleştiren Türkiye Değişim Partisi bu istifayı konuşuyor. Bursa'nın kronik sorunlarına pratik çözümleri ile kamuoyunun yakından tanıdığı TDP Bursa İl Başkanı Bülent Çelik görevinden istifa etti. Bir süredir Genel Merkezle görüş ayrılığı içinde bulunan Bursa'nın en genç İl Başkanı Bülent Çelik görevinden ayrıldı.

2021.10.21 11:10 - Son Güncellenme: 2021.10.21 11:13 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
TDP Bursa İl Başkanı istifa etti!

İl Başkanı Bülent Çelik istifa dilekçesini Genel Merkez'e sunarak kamuoyuna sosyal medya hesabından;

"KOMUOYUNA DUYURULUR

Çok sevdiğim Ülkem için hizmet  etmek maksadı ile çıktığım bu yolda Türkiye Değişim Partisi Bursa İl başkanlığını kurmak üzere görev aldım. Maddi ve Manevi bütün imkanlarımı seferber edip partinin kurultayını yaparak seçime girme hakkını elde etmesi için il ve ilçe kongrelerimi büyük bir özveriyle yerine getirdim. Bu süreçte benim yanımda olan tüm fedekar ve cefekar arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Partinin daha iyi bir yere gelmesi için ailemi ve ticari hayatımı hep ikinci planda bırakıp, üstümüze düşen görevin en iyisini yaparak bütün imkanlarımı seferber ettim. 

Ancak; aralarındaki güveni yitirmiş bazı yöneticilerin şahsi  hırsları benim umutlarımın sönmesine partiye hizmet azmimin kırılmasına neden olmuştur.

Gece, gündüz yağmur çamur demeden benim yanımda olan gönüldaşları hiçbir şey yapmamış gibi gösterip kendi hırslarını yenemeyen kişileri üzülerek izledim. 

Bu nedenlerden ve burada ifade edemeyeceğim hususlardan vede kalan hayatımda kendime olan saygımı yitirmemek adına Türkiye Değişim Partisi Bursa İl Başkanlığı görevimden tüm teşkilatımla beraber istifa ettiğimi beyan ederim.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadelerini kullandı

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.10.21 11:10 - Son Güncellenme: 2021.10.21 11:13 - HABER MERKEZİ
A