Tavşanlı Linyitspor Forsell'de ısrarcı!
TKİ Tavşanlı Linyitspor, Antalya'da dün başlayan kampta, Finlandiyalı oyuncular Drilon Shala ve Alexander Coco'yu denemeye aldı.
2013.01.03 14:47 - Son Güncellenme: 2013.01.03 14:48 - Spor - HABER MERKEZİ
PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, Antalya'da dün başlayan kampta, Finlandiyalı oyuncular Drilon Shala ve Alexander Coco'yu denemeye aldı.
Kulüp Genel Menajeri Abdullah Duran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde dün başlayan kampın, 12 Ocak'ta sona ereceğini bildirdi.
"Forsell ile ilgili gelişmeler yüzde 90 olumlu"
Duran, 3 yabancı oyuncu transfer etme hedefi doğrultusunda çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, Finlandiyalı oyuncular santrfor Drilon Shala (26) ile Alexander Coco'nun (26) kampta denenmeye başlandığını ve bu futbolcularla ilgili kararın teknik heyet tarafından verileceğini anlattı.
Bursaspor'un Finlandiyalı futbolcusu Peteri Forsell'i sezon sonuna kadar kiralamak için girişimlerinin sürdüğü bilgisini veren Duran, şöyle konuştu:
"Forsell ile ilgili gelişmeler yüzde 90 olumlu. Görüşmeler çok kısa bir sürede sonuçlanacak. Forsell ile denemeye aldığımız iki Finlandiyalı oyuncuyu transfer edersek kadromuzdaki eksiklikler büyük ölçüde tamamlanacak. Bunların dışında yerli ya da yabancı diğer oyunculardan çok yüksek bedeller talep ediliyor. Bunları karşılamamız mümkün değil ama şartlarımızı kabul edip bizi isteyen oyuncu olursa kapılarımız her zaman açık."