TATLISES'E İKİNCİ SUİKAST GİRİŞİMİ

TATLISES'E İKİNCİ SUİKAST GİRİŞİMİ

Silahlı saldırıdan yaralı olarak kurtulan Tatlıses'e bugün hastanede düzenlenecek ikinci bir suikast girişiminin polis tarafından önlendiği öne sürüldü.Emniyet müdürü Çapkın ise iddiaları yalanladı.

2011.03.18 21:12 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel
A
TATLISES'E İKİNCİ SUİKAST GİRİŞİMİ

Kanal D'nin haberine göre, Kuzey Irak'tan gelen suikastçinin bu girişimi, teknik dinleme sonucu tespit edildi ve henüz harekete geçmeden polis tarafından gözaltına alındı.
İddiaya göre, polisin düzenlediği operasyon sonucu gözaltına alınan 7 kişiden biri Kuzey Irak'tan gelen tetikçiydi.

UÇMAK KCK SORUMLUSU İLE GÖRÜŞTÜ MÜ?
İddiaya göre, Terörle Mücadele ekiplerinin yaptığı teknik takipte, Abdullah Uçmak'ın KCK'nın İstanbul sorumlusu ile görüşmesi tespit edildi.

Öte yandan PKK'nın, Uçmak'a cezaevindeyken Tatlıses'e suikast teklifinde bulunduğu da iddia ediliyor 

ÇAPKIN İDDİALARI YALANLADI

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, sanatçı İbrahim Tatlıses'e hastanede düzenlenmesi planlanan suikast girişiminin engellendiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesindeki yerleşkesinden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çapkın, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda gözaltına alınan 7 şüphelinin, olayla ilgili olabilecek bağlantılarının incelendiğini söyledi. Çapkın, "Olayla ilgili her türlü olasılığı değerlendiriyoruz.

Asıl şüpheliler gözaltında. Çalışmalarımız sürüyor. Elde edilen 2 silahtan biri olayda kullanılan silah. Ancak hastanede suikast girişimi iddiası gerçek değildir. Hastanede yakınları var, hastane personeli var, bizim aldığımız tertibatlar var. Böyle bir şey mümkün değil" şeklinde konuştu.

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2011.03.18 21:12 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Mehmet Mutlu
A