Tasarımcı Becerikli: 'Son şansım yoksa öleceğim'

Tasarımcı Becerikli: 'Son şansım yoksa öleceğim'

Uzun süredir yumuşak doku kanseriyle mücadele eden Emel Gözde Becerikli'nin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı çağrı herkesi duygulandırdı.

2017.09.11 18:43 - Son Güncellenme: 2017.09.11 18:46 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Tasarımcı Becerikli: 'Son şansım yoksa öleceğim'

Gözde Becerikli paylaşımında "46 kiloya düştüm, beslenemiyorum. Gün aşırı acildeyiz çaresi yok. Acil beni ameliyat edebilecek değerli bir genel cerrah arıyorum. Arkadaşlarım son şansım bu yoksa ölücem" dedi. Becerikli'nin yazdıkları kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından paylaşıldı. 'Gözde'yi yaşatalım' başlıklı paylaşıma Demet Akalın ve Didem Soydan gibi isimlerden de destek geldi. Tasarımcı Gözde Becerikli'nin daha önce kanseri defalarca yendiği ancak tekrardan nüksettiği öğrenildi.

Gözde Becerikli'nin paylaşımı şöyle: "Birileri yardımcı,aracı olsun bana! 1 senedir içimde saklıyorum çoğu arkadaşımla iletişimimi bile kopardım. Yılbaşında olduğum 12.ameliyatımda tümörler alınamadı hepsi içimde büyüyor ve korkunç acılar çektiriyor bana. 46 kiloya düştüm, beslenemiyorum. Gün aşırı acildeyiz çaresi yok. Birilerine ulaşalım lütfen yardım edin! Acil beni ameliyat edebilecek değerli bir genel cerrah arıyorum. Arkadaşlarım son şansım bu yoksa ölücem. Paylaşalım beni iyileştirin!!!!"

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.09.11 18:43 - Son Güncellenme: 2017.09.11 18:46 - HABER MERKEZİ
A