Tarkan'dan normalleşme tepkisi: Hiç adil değil!

Tarkan'dan normalleşme tepkisi: Hiç adil değil!

Pandemi döneminde işsiz kalan müzisyenlere destek vermemekle eleştirilen Tarkan, kademeli normalleşme kararlarını açıklanmasının ardından meslektaşlarının isyanına sessiz kalmadı.

2021.06.01 17:09 - Son Güncellenme: 2021.06.01 17:09 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Tarkan'dan normalleşme tepkisi: Hiç adil değil!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından koronavirüs salgınına karşı alınan yeni kararları açıkladı. Kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunapark gibi işletmeler açılırken, müzik ve eğlence sektörünün yasaklarının devam etmesine ünlü isimlerden tepki geldi.

Sosyal medyadan paylaşımlarda bulunan ünlü isimler, "Yapmayın, perişan olduk" diyerek tepki gösterdi. Megastar Tarkan, müzik ve eğlence sektöründeki isimlerin isyanına tepkisiz kalmadı.

Tarkan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı: 

"Pandemi sürecinde müzik ve eğlence sektörüne yapılan haksızlık ve çifte standart hiç adil değil. Yetkililerin sanata ve sanatçıya karşı duyarsız, saygısız yaklaşımı ise ayrıca çok üzücü ve düşündürücü.

Yetkili merciler acilen müzik ve eğlence sektörünü destekleyici yönde yeni karar ve uygulamalarla sanata, sanatçıya, tüm sanat çalışanlarına ve emekçilerine sahip çıkmalı."

İŞSİZ MÜZİSYENLERE YARDIM ETTİ 

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, 'İşsiz müzisyenlere Tarkan'dan gizli destek' başlığıyla yayımlanan yazısında Megastar ile ilgili bilinmeyen bir gerçekten bahsetti. Eyüboğlu, pandemi döneminde işsiz kalan müzisyenlere yardım eden Tarkan için şu ifadeleri kullandı:

"Tarkan ve Sezen Aksu'nun da aralarında bulunduğu MSG üyesi bazı sanatçılar, 2020 yılında paylarına düşen telif gelirlerini almayıp, pandemi sürecinde işsiz kalan müzisyenlere dağıtılmasını istedi.

Bu sanatçıların MSG'den bir isteği vardı, o da bu operasyonun gizli tutulması.

Düne kadar Tarkan'ı, "Aç müzisyenlerin çığlığına kulaklarını tıkayan 'Şımarık'. O müzisyenler sayesinde 'Megastar' oldun" diye eleştirenler, bu gerçeği öğrendikten sonra özür diler mi? Bekleyip göreceğiz."  

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.01 17:09 - Son Güncellenme: 2021.06.01 17:09 - HABER MERKEZİ
A