Tarık Mengüç, astral seyahati ilk kez anlattı
Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalında bu hafta, ünlü şarkıcı Tarık Mengüç konuk oldu.Tarık Mengüç, ünlü şarkıcı Yusuf Güney'in ardından astral seyahat deneyimini ilk kez anlattı. İddialarına göre, astral seyahate çıktığında karşılaştığı görüntüler oldukça ilginçti. Mengüç, "Bir anda kendimi bir atlı süvarilerle çevrili bir dünyada buldum.
2025.01.22 10:27 - Son Güncellenme: 2025.01.22 10:32 - Magazin - HABER MERKEZİ
Şarkıları, dansları ve kendine has tarzıyla adından sıkça söz ettiren Tarık Mengüç, bu defa astral seyahat deneyimini anlatarak herkesi şaşırttı. Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalında konuk olan Mengüç, astral seyahatle ilgili yaşadığı sıra dışı deneyimi paylaştı.
ASTRAL SEYAHATTE ATLI SÜVARİLERLE TANIŞTI
Yusuf Güney'in daha önce gündeme getirdiği astral seyahat konusuna Mengüç de dahil oldu. Astral seyahat deneyimini anlatırken, "Bir arkadaşım 14 yaşındayken bana 'Gel seni astral seyahate çıkaracağım' dedi. Çenemin altına elleriyle bastırdı ve bir anda bir delikten düşüp başka bir yere gittim" diyerek başlangıcı anlatan Mengüç, yaşadığı yerin oldukça ilginç olduğunu vurguladı. "Etrafta atlı süvariler vardı. Annem üzerime kapanmış ve beni korumaya çalışıyordu ama ben kenardan onları izliyordum. Bu sahneyi çok iyi hatırlıyorum" şeklinde devam etti.
BİLDİĞİ YER KAĞITHANE ÇIKMASI
Mengüç, yıllar sonra evlenip Kağıthane'ye taşındığında, bir gün "Ben burayı biliyorum, yıllar önce gördüğüm yer" dediğini belirtti. "O anı, o sahneyi çok iyi hatırladım" diyerek, astral seyahatinin ardından yaşadığı şaşırtıcı bağlantıyı paylaştı.
SOSYAL MEDYADA YORUMLAR
Mengüç'ün açıklamaları, sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. Bazı takipçiler, "Seni de mi kaybettik?" gibi yorumlar yaparken, bazıları ise "Doğru söylüyor olabilir mi?" gibi yorumlar yapıldı.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:52
-
01:51
-
00:25
-
00:15
-
01:33
En Çok Okunanlar
- Bursa'da kafasına sıkıp, aracıyla uçuruma...
- Eve erken gelen koca, karısını başkasıyla...
- Bursa'da izdiham! Bedava olduğu duyan...
- Bursa'da 650 lira için en yakın arkadaşını...
- Bursa'da kahvehaneye saldırı: Silahlar...
- Bursalılar hazır olun: Kar geri dönüyor!...
- Bursa'da felçli direksiyon başına geçti......
- Hentbol antrenörü Bursa'daki maçta kalp...
- Bursa'da dev konfeksiyon şirketine...
- Konya'da erkek vahşeti! Dilek, sevgilisi...
- Bursa'da zincirleme kaza! Ambulansın...
- İhtiyaç kredilerinde limit değişti! İşte...
- Bursa'da Mümine teyze ikna etti: Depreme...
- İş görüşmesinde genç kıza ahlaksız teklif!
- UEDAŞ duyurdu: 16 Şubat Bursa'da...