Tamer Karadağlı yarışmacısına öyle bir tepki gösterdi ki...

Tamer Karadağlı yarışmacısına öyle bir tepki gösterdi ki...

Güven Bana yarışmasının sunucusu Tamer Karadağlı, yarışmacısına öyle bir tepki gösterdi ki...

2013.04.17 10:26 - Son Güncellenme: 2013.04.17 10:34 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Tamer Karadağlı yarışmacısına öyle bir tepki gösterdi ki...
07:48 Tamer Karadağlı yarışmacısına öyle bir tepki gösterdi ki...

İLGİLİ VİDEO

Tamer Karadağlı yarışmacısına öyle bir tepki gösterdi ki...

ATV ekranlarında yayınlanan Tamer Karadağlı'nın sunduğu Güven Bana yarışmasının dünkü bölümüne, Karadağlı'nın yarışmacısına gösterdiği tepki damgasını vurdu.

Meltem Hanım ve Kaan Bey'in yarıştığı dünkü bölümde, 25 bin lirada butona basan Meltem Hanım, Tamer Karadağlı'yı fena kızdırdı.

Karadağ'lı Meltem Hanım'a, 'Neden butona bastınız? ' diye sordu.

'Kaan Bey söyledikleriyle güvenimi kaybetti, o yüzden butona bastım ' yanıtını veren Meltem Hanım'a Karadağlı, 'Ve siz alıp kaçmayı tercih ettiniz ' dedi.

Bunun üzerine Meltem Hanım, 'Bana güven vermesi gerekiyordu. Ben sonuna kadar gitmeyi düşünüyordum. Ama Kaan Bey 'İki yanlışta kaçmamız gerekiyor' deyince bastım. Ben doğru olanı yaptım ' diyerek kendini savundu.

Karadağlı ise, Kaan Bey öyle demedi, 'Genelde iki yanlışta herkes kaçıyor. Biz kaçmayalım' dedi ' ifadesini kullandı.

Kaan Bey, Meltem Hanım'a sadece 'Güle güle harcasın ' demekle yetinirken Karadağlı, kendini tutamayarak Meltem Hanım'a tepkisini sürdürdü.

'Belki de bazen güven sadece cümlelerle değil halle hareketle olması gerekiyor. Belki de Kaan Bey cümlelerle o güveni size sağlayamadı ' diyen Karadağlı'ya Meltem Hanım, 'Ben basmak mecburiyetinde hissettim ' dedi.

'KANDIRDINIZ '

Buna karşılık Karadağlı, 'Ama basmadan 10 saniye önce 'Sonuna kadar gidceğim' dediniz . Sz o güveni Kaan Bey'e verdiniz. Bir yerde kadırıyorsunuz ' şeklinde konuştu.

'İNSANLAR YÜZ YÜZE GELİNCE DEĞİŞİYOR '

'Kandırma demeyelim ' diyen Meltem Hanım'a Karadağlı, 'Ne diyelim. Açıkçası Kaan Bey bana biraz güven verdi. Ben onun basmayacanızı düşünüyordum. İnsanlar nedense yüz yüze geldiği zaman değişiyor. 10 saniye önce söylediklerini unutuyorlar ve para söz konusu olduğu zaman kimse paylaşma yoluna gitmiyor. Herkes o parayı tek başına alıp gitmek istiyor. Siz de paylaşma yoluna gitmediniz ' dedi.

Meltem Hanım ise, 'Hayır, hiç öyle bir durum yok ' diyerek kendini savundu.

Karadağlı da, 'Siz 'Buraya paralı gelmedik. Parasız ayrılsak da önemli değil' demiştiniz, tam basmadan 10 saniye önce. Güven sağlamaya çalıştınız ve bastınız. Bu durumda kandırmış oldunuz ' diye konuştu.

Yarışmacı, Tamer Karadağlı'nın tüm bu tepkilerine rağmen, 'Ben yanlış yaptığımı düşünmüyorum ' dedi.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2013.04.17 10:26 - Son Güncellenme: 2013.04.17 10:34 - HABER MERKEZİ
A