'Tam aksine hayatın içinde olmalıyız'

'Tam aksine hayatın içinde olmalıyız'

Usta tiyatrocu Erdal Özyağcılar, geçtiğimiz gün Akmerkez'de alışveriş yapan ünlü isimler arasında yer alıyordu.

2016.12.23 09:40 - Son Güncellenme: 2016.12.23 09:40 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
'Tam aksine hayatın içinde olmalıyız'

'Gülümse Yeter' dizisinde başrol oynayan Erdal Özyağcılar, dizi çekimlerinin eğlenceli bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Akmerkez'de ayakkabı mağazalarını gezerek alışveriş yapan Erdal Bey, tiyatroda sahne almaya devam ettiğini söyledi. 'Hoş geldin Boyacı' adlı bir tiyatro oyunu ile sahne alan usta oyuncu, son günlerde yaşanan terör saldırılarından dolayı büyük üzüntü duyduğunu ifade etti. Bu tür saldırıların halkın korkarak evlerine kapanmalarını hedeflediğini vurgulayan Özyağcılar, "Bizim tam aksine sokakta hayatın içinde her zaman olduğumuz gibi yaşantılarımıza devam etmemiz ve onlara korktuğumuzu belli etmememiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz haftaki saldırının hemen ardından Moda'da sahne aldığı tiyatro oyununun salonu tam dolu olduğunu ifade eden usta oyuncu, "Oyun sonunda izleyenlerin alkışından sonra ben de endilerini eğilerek korkmadan geldikleri için alkışladım" dedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2016.12.23 09:40 - Son Güncellenme: 2016.12.23 09:40 - HABER MERKEZİ
A