Talihsiz hırsız cezaevinde

Talihsiz hırsız cezaevinde

KONYA'da tarla sulamada kullanılan elektrik trafosunu direkten söküp, içindeki bakır kabloları çalmak istedikleri iddiasıyla tarla sahibi ve mahalle sakinleri tarafından çırılçıplak soyulup dövülen ve kamyoneti de hasar gören A.A., tedavi gördüğü hastaneden 7 gün sonra taburcu olup cezaevine konuldu.

2013.05.02 11:39 - Son Güncellenme: 2013.05.02 11:40 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Talihsiz hırsız cezaevinde

Suçlamaları kabul etmeyen A.A., hırsızlığı tutuklanan 2 arkadaşının yaptığını öne sürdü.

Olay, geçen 24 Nisan günü merkez Meram İlçesi Kaşınhanı Mahallesi'nde meydana geldi. 38 yaşındaki A.A., arkadaşları 38 yaşındaki A.G. ve 47 yaşındaki M.Ş. ile 42 EC 916 plakalı kamyonetiyle gelerek, tarla sulanmasında kullanılan elektrik trafosunu asılı olduğu direkten söktü. Trafonun içerisinde bulunan 180 kilo ağırlığındaki bakır kabloları çalan 3 kişi, tarla sahipleri tarafından fark edildi.

Bunun üzerine tarla sahipleri 3 kişiye müdahale etti. Hırsızlık olayını duyan mahalle sakinleri de tarlaya koştu. A.G. ve M.Ş. mahallelinin elinden kurtulup kaçarken, kaçamayan sürücü A.A.'yı köylüler, elbiselerini çıkartıldıktan sonra direğe bağlayıp sopalarla dövdü. Mahalle sakinleri, sopa ve küreklerle kamyonete de hasar verdikten sonra A.A.'yı direkte bağlı bırakıp gitti.

Bağlı olduğu ellerini çözmeyi başaran A.A., kamyonetiyle kaçtı. Durumu fark eden mahalle sakinleri de polise haber verdi. A.A., mahallenin yakınında polis tarafından yakalandı. Kaçan A.G. ve M.Ş. de kısa süre polis tarafından yakalandı. Şüphelilerden A.G. ve M.Ş., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

HASTENEDEN CEZAEVİNE

Burnunda kırık ve akciğerlerinde kanama şüphesi bulunan A.A., hastanedeki 7 günlük tedavinin ardından dün taburcu oldu. Hırsızlık suçlamasından cezaevinden yeni çıktığı belirtilen A.A. polise verdiği ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Savcı karşısında da suçlamaları kabul etmeyen ve hırsızlık olayını tutuklanan arkadaşlarının yaptığını öne süren A.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. A.A.'nın evinde yapılan aramada ise çok sayıda bakır kablo ele geçirildiği belirtildi. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.02 11:39 - Son Güncellenme: 2013.05.02 11:40 - HABER MERKEZİ
A