Talabani'nin sağlık durumu nasıl?

Talabani'nin sağlık durumu nasıl?

Irak Başbakanı Maliki, Cumhurbaşkanı Talabani'ye gönderdiği mektubunda "İyileşmeniz için Allah'a dua ediyorum" ifadesini kullandı.

2013.06.21 11:24 - Son Güncellenme: 2013.06.21 11:24 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Talabani'nin sağlık durumu nasıl?

Irak Başbakanı Nuri el-Maliki, Almanya'da tedavi gören Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'ye gönderdiği mektupta, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kürdistan Yurtseverler Birliği'nin (KYB) resmi internet sitesi PUK Medya'da yayımlanan mektupta, Başbakan Maliki'nin, Cumhurbaşkanı Talabani'nin Irak halkının gönlünde önemli bir yeri olduğunu ve yaşanan siyasi süreçte önemli görevler üstlendiğini ifade ettiği belirtildi.

Maliki, mektubun devamında Cumhurbaşkanı Talabani'ye hitaben şunları kaydetti:

"Biran önce halkınızın arasına dönmenizi temenni ediyorum. Bu siyasi süreçte size çok ihtiyaç var. Siz, Irak halkının gönlünde taht kurmuşsunuz. Irak devletinin daha da güçlenmesi ve bu yaşanan gerginliklerden kurtulması için sizin belirleyici rolünüze ihtiyaç var. Ülkede yaşanan tatsız olayların biran önce bitmesini ümit ediyorum. Baas rejiminin bıraktığı kötü mirasın ve yaşanan terör eylemlerinin son bulması için birlikte hareket etmeye ihtiyacımız var. İyileşmeniz için Allah'a dua ediyorum."

 

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2013.06.21 11:24 - Son Güncellenme: 2013.06.21 11:24 - HABER MERKEZİ
A