'Takımımı tebrik ediyorum'

'Takımımı tebrik ediyorum'

Sivasspor Yardımcı Antrenörü Bülent Albayrak, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçta sergiledikleri performanstan dolayı futbolcularını tebrik ederek, kupada final oynamak istediklerini söyledi.

2013.04.17 23:48 - Son Güncellenme: 2013.04.17 23:48 - Spor - HABER MERKEZİ
A
'Takımımı tebrik ediyorum'

 


 

Albayrak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın hakemlerini eleştirdi. Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasındaki Gaziantepspor maçından bu yana hakem hataları sonucu çok fazla puan kaybettiklerini savunan Albayrak, maçın son dakikasında tribüne gönderilen teknik direktör Rıza Çalımbay'ın hakemlere değil, rakibin golü öncesi hata yapan oyuncusuna kızdığını söyledi.

Sahada çok istekli Sivasspor olduğunu dile getiren Albayrak, "Çok iyi oynadık. 2-0 öne geçtik, çok daha farklı olabilirdi. Son dakikada gelen frikik golü var. Takımımı tebrik ediyorum. Çok güzel oynadılar. Turu istiyoruz. Finali oynayacağız" dedi.

Sivassporlu futbolculardan Uğur Kavuk ise rövanş maçını da kazanarak kupada finale yükseleceklerine inandığını belirtti.

Maçta bir kez fileleri havalandıran Erman Kılıç da Trabzonspor gibi güçlü bir ekibi yendikleri için mutlu olduğunu söyledi.

Orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci ise iyi mücadele ettiklerini ancak son dakikada yedikleri golün kendilerini fazlasıyla üzdüğünü dile getirdi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.17 23:48 - Son Güncellenme: 2013.04.17 23:48 - HABER MERKEZİ
A