Tahtakale'ye can suyu vereceğiz

Tahtakale'ye can suyu vereceğiz

Saadet partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek hafta sonu Bursa'nın en eski çarşılarından Tahtakale Çarşısı esnafıyla bir araya geldi.

2014.01.28 01:15 - Son Güncellenme: 2014.01.28 01:16 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Tahtakale'ye can suyu vereceğiz


ESNAF'A BİR DOKUNDU BİN AH İŞİTTİ
Esnafın sorun ve sıkıntılarıyla başbaşa kaldığı Tahtakale Çarşısında Gökhan Gerçek kime bir dokunsa bin ah işitti."Tahtakale'de esnafın zor şartlarda yaşadığını belirten vatandaşlar banka kredileriyle yaşamını sürdürdüklerini ifade ettiler Esnafın rahat etmesi için Tahtakale çarşısının belediye tarafından bakıma alınmasının gerektiğini söyleyen çarşı esnafı. Bazı günler siftah dahi yapamıyoruz Tahtakale bitmiş durumda" dediler
GÖKHAN GERÇEK: TAHTAKALE'YE CAN SUYU VERECEĞİZ
Saadet partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek iş başına geldikleri taktirde 800 bin Osmangazi'linin ve Osmangazi sınırlarındaki esnafımızın hizmetinde olacağız sosyal projelerimizle de öğrenci ve engelli vatandaşlarımızı unutmayacağız dedi.
Gökhan Gerçek Burası tarihi bir çarşı ve buranın Bursa için ayrı bir değeri var inşallah sizlerin talepleri doğrultusunda buraya hizmet getireceğiz bu tarihi çarşının yeniden canlanması için can suyu projelerimizle karşınıza geleceğiz, artık başta Bursa'nın ve Osmangazi'nin Milli Görüş belediyeciliği ile tanışma vaktı geldi dedi.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2014.01.28 01:15 - Son Güncellenme: 2014.01.28 01:16 - HABER MERKEZİ
A