TAHRA FACİASINI POLİS ENGELLEDİ

TAHRA FACİASINI POLİS ENGELLEDİ

Bursa'da kendisinden bira almasını isteyen sabıkalı genci bıçaklayarak öldürdükleri iddia edilen tutuklu sanıkların davasının ardından yaşanacak tahralı kavgayı polis engelledi.

2011.03.01 11:01 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
TAHRA FACİASINI POLİS ENGELLEDİ

3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde adam öldürmek suçundan tutuklu olarak yargılanan B.E., B.E. ve geçen celse tahliye edilen tutuksuz sanık F.E, bugün tekrar hakim karşısına çıktı. Kendisinden bira almasını istediği sabıkalı Engin Denizli'yi (31) 5 yerinden bıçaklayarak öldürmekle suçlanan sanıklardan B.E, cinayetin kendisini tarafından işlendiğini, tutuklu olan amcası B.E. ve tutuksuz F.E.'nin suçsuz olduğunu söyledi.

Tutuklu sanık B.E.'nin bu itirafına rağmen tutuklu amca B.E.'nin tahliye edilmemesi üzerine ortalık karıştı. Sanık ve maktul yakınlarının tartışması duruşma salonundan adliye dışına taştı. Polis, tarafların adliye önündeki tartışmasını ayırdı. Fakat öfkesini almayan tarafların tartışması askerlik şubesi önünde de devam etti. Arabadan aldığı tahra ile maktul yakınlarına saldırmak istediği öne sürülen H.E. polis tarafından yakalandı. Kavgada kullanılacak tahraya el koyan polis, olayla alakalı bir kişiyi daha gözaltına alındı.

Öfkeli gencin, "Anneme vurdular" diye bağırması dikkat çekti. Taraftarın birbirlerinden şikayetçi olmaması üzerine elinde tahra bulunduğu için gözaltına alınan H.E. hakkında, Kabahatler Kanunu'na göre maksat dışı kesici alet taşımak suçundan işlem yapıldı. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.03.01 11:01 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A