Taciz cinayeti şüphelileri adliyeye sevk edildi

Taciz cinayeti şüphelileri adliyeye sevk edildi

GAZİANTEP'te, kendisini taciz ettiği iddiasıyla ablasının eşi 43 yaşındaki Murat Aksu'yu tabancayla 4 el ateş ederek öldüren 36 yaşındaki Selma K. ile cinayete yardım ettikleri ileri sürülen ablası Ayşe K. ile eniştesi Cuma Y. adliyeye sevk edildi.

2013.05.09 13:58 - Son Güncellenme: 2013.05.09 13:58 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Taciz cinayeti şüphelileri adliyeye sevk edildi

Olay, geçen salı gecesi Hacıbaba Mahallesi Mahmut Paşa Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bekar olan Selma K., uzun süredir kendisini taciz ettiğini ileri sürdüğü ablasının eşi 4 çocuk babası Murat Aksu'yu evinde tabancayla öldürdü. Cinayetin ardından polis merkezine giderek teslim olan Selma K., sürekli kendisine tacizde bulunan eniştesini öldürdüğünü söyledi. Selma K., ifadesinde, suç aleti tabancayı küçük eniştesi Cuma Y.'den aldığını ve kız kardeşi Ayşe K.'nın da kendisini cinayeti işlemesi için sözlü olarak telkinde bulunduğunu söyledi. Bunun üzerine polis, Selma K.'nın kardeşi Ayşe K. ile enişte Cuma Y.'yi de gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Cuma Y., tabancanın kendisine ait olmadığını, Ayşe K. ise cinayete azmettirdiği iddiasının doğru olmadığını söyledi.


Sorgulaması tamamlanan Selma K., ablası Ayşe K. ve eniştesi Cuma Y. 'Kasten adam öldürmek, cinayete azmettirmek ve cinayete yardım etmek' suçlarından adliyeye sevk edildi.
 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.09 13:58 - Son Güncellenme: 2013.05.09 13:58 - HABER MERKEZİ
A