Suuçtu Şelalesi'ne hayran kaldılar

Suuçtu Şelalesi'ne hayran kaldılar

Nihat Karadağ Fotoğraf Atölyesi, 70 fotoğrafçısıyla Suuçtu Şelalesi'ne gelerek fotoğraf çekti.

2013.10.08 19:08 - Son Güncellenme: 2013.10.08 19:10 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Suuçtu Şelalesi'ne hayran kaldılar


İstanbul'da faaliyet yürüten, ancak Türkiye genelinde 10 binden fazla üyesi bulunan fotoğraf grubu NKFA (Nihat Karadağ Fotoğraf Atölyesi), SUFODER'in (Suuçtu Fotoğraf Sanatı Derneği) konuğu olarak bu pazar Mustafa Kemal Paşa'ya gelerek Suuçtu Şelalesi'ni fotoğrafladı. 


Sabaha karşı 03.00 sularında Uluabat Köprüsü'nde SUFODER üyeleriyle bir araya gelen NKFA üyeleri, gün ışımadan Kuş Gölü kıyısındaki Bereketli Köyü'nde uzun pozlama yıldız fotoğrafları çektiler. Ardından balığa çıkan balıkçıları ve Kuş Gölü'ndeki pelikanları fotoğraflayan NKFA üyeleri, öğlen saatlerinde ise Mustafa Kemal Paşa'ya gelerek yemek ve çay molası verdiler. Daha sonra Suuçtu Şelalesi'ne geçen grup, burada hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Suuçtu Şelalesi'ne hayran kaldıklarını belirten NKFA üyeleri, SUFODER üyelerinin sıcakkanlı misafir perilikleri içinde teşekkür ettiler.

NKFA Nedir, Nerededir?
NKFA, Nihat Karadağ Fotoğraf Atölyesi'nin kısaltmasıdır. NKFA'nın Türkiye'nin dört bir yanından 10 bini aşkın üyesi vardır. Taksim'deki atölyede fotoğrafçılık kursları ve fotoğraf eğitimleri verilmektedir. Ayrıca usta fotoğrafçılarla fotoğrafa dair söyleşiler de düzenlenmektedir. NKFA gezileri ve fotoğrafçılık kursları hakkında daha fazla bilgi için web sitelerini ziyaret edebilirsiniz:  www.nihatkaradag.com.tr   

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.10.08 19:08 - Son Güncellenme: 2013.10.08 19:10 - HABER MERKEZİ
A