Survivor eski yarışmacısı Yunus Emre'yi, sevgilisi ifşa etti!

Survivor eski yarışmacısı Yunus Emre'yi, sevgilisi ifşa etti!

Survivor'ın eski yarışmacılarından Yunus Emre Özden hakkında sevgilisinden şoke eden skandal iddialar ortaya atıldı. Berisa Gözen'in iddiasına göre; şiddet uyguladı ve yastıkla boğmaya çalıştı.

2021.07.13 10:59 - Son Güncellenme: 2021.07.13 11:04 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Survivor eski yarışmacısı Yunus Emre'yi, sevgilisi ifşa etti!

Survivor 2020'de Kırmızı takımda mücadele eden ve diyaloglarıyla üzerine çeken Yunus Emre Özen hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 

İddiaya göre, sevgilisi Berisa Gözen'e şiddet uyguladı. Gözen, Özden'in kendisini darp etmesinden sonra karakola gidip şikayetçi oldu.

Instagram hesabından paylaşım yaparak haberi duyuran Gözen, "Kadına gücü yeten erkekler acizler iyi görünüp numara yaparlar istedikleri olmayınca şiddet her türlüsüne lanet olsun" ifadelerini kullandı.

Bir sonraki paylaşımında mahkemede hesaplaşacağız diyen Beria Gözen, ayrıca Instagram hesabından şikayetçi olduğuna dair evrakların fotoğrafını da paylaştı.

Yunus Emre Özden ise bu paylaşımları reddeden bir ifadede bulunarak "Kuş eti yemeye alışanların kaplana dişi geçmez" paylaşımında bulundu.

"DAVAMDAN VAZGEÇMEYECEĞİM"

Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaşımlarına devam eden Gözen, "Uykulardan sıçrayarak uyanıyorum. Dilerim yaşamazsını anlamanız için... Sadece bir iki fan kıskançlığı, güya böyle bir durum yaşanmamış. Allah ıslah etsin, benden uzak etsin. Yapılan yanlışlar beni yordu. Bu konuda saygısızca mesaj atanlar da var. Allah'a havale ettim, davamdan vazgeçmeyeceğim. Bir insanın hayatı oyuncak değil. Yak, yık, otur seyret asla değil" ifadelerini kullandı. 

Survivor yarışmacılarından Yunus Emre, yarışmada agresif hareketleri nedeniyle sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı tarafından birkaç kez uyarılmıştı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.07.13 10:59 - Son Güncellenme: 2021.07.13 11:04 - HABER MERKEZİ
A