Survivor'da uzaylı fırtınası

Survivor'da uzaylı fırtınası

Survivor'da Mustafa Topaloğlu rüzgârı daha ilk günden fırtına gibi esmeye başladı

2012.03.20 08:25 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Medya
A
Survivor'da uzaylı fırtınası

Önceki gece ilk bölümü yayınlanan Survivor'da adeta şov yapan ünlü türkücü, yorumları ve söylemleriyle ekran başındakileri gülme krizine soktu.

DOMİNİK Cumhuriyeti'nde medeniyetten uzak, zorlu doğa şartlarında yaşanacak olan, yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği, dünyanın en zor yarışması olarak kabul edilen 'Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de kıyasıya rekabet önceki akşam başladı. Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu daha ilk günden yarışmaya damgasını vurdu. Sibel Tüzün, Merve Büyüksaraç, Almeda, Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, Nihat Alptuğ Altınkaya ve Doğuş'tan oluşan ünlüler takımı, gönüllülere karşı yarıştı. Gönüllüler takımı yapılan ilk iki oyunu uzak ara farkla kazanırken, ünlüler büyük hayal kırıklığı yaşadı. Ünlüler takımının Mustafa Abi'si Mustafa Topaloğlu'nun halleri ise dün gecenin en çok konuşulan konusu oldu. Yarışma öncesi Dominik Cumhuriyeti'nin geleneksel dansını yapan Topaloğlu, yine ilginç sözleriyle hem yarışmacı arkadaşlarını hemde ekran karşısındakileri güldürmeyi başardı. Zorlu yaşam şartlarına rağmen adaya giden ve "uzaylı türkücü" lakabıyla tanınan Topaloğlu, "Survivor anlatılmaz, çizmekle izah edilmez, gezmekle bilinmez. Burası enteresan bir olay, yaşamadan bilinmez. Öyle bir orman ki, bu ormanmanyak bir orman" diyerek Survivor adasını tanımladı. Adeta şov yapan Topaloğlu sözleriyle ekran başındakileri gülme krizine soktu. İşte Topaloğlu'ndan inciler...
-'Gelmeden önce dua ettim. 'Ey hayvanlar, ben sizi bir hayvan olarak değil, bir canlı olarak gördüm. Bizimsize bir zararımız olmaz, sizin de bir zararınız olmasın' diye ülkemden buraya seslendim. Anlamışlarsa anlamışlardır. Anlamadılarsa ben ne yapayım'.

-'No taze fasulye, no kuru fasulye, happy ceviz". "No patlıcanmusakka, no karnabahar, no domates, no biber'.
Yarışmanın tartışmasız en çok konuşulan ismi olan Mustafa Topaloğlu, Twitter'ı da salladı. Topaloğlu, Trend Topic'te ilk 10'a girdi. Adadaki zor şartları gördükten sonra şaşkına dönen Mustafa Topaloğlu, yarışmanın yapımcısı Acun Alıcalı'ya, "Acun, ben sana ne yaptım da buraya geldim" diyerek herkesi gülme krizine soktu.

Burcu da adaya gitti
Renkli görüntülere sahne olan yarışmanın açılış bölümünün sonlarına doğru ikinci bölümün tanıtımı da yayınlandı. Yarışmanın sürprizi ise ünlü sunucu Burcu Esmersoy oldu. Önceki sezon Yok Böyle Dans'ta yarıştıktan sonra bu sezon da aynı yarışmada sunucu olarak karşımıza çıkan Esmersoy, Survivor'ın yardımcı sunucusu oldu.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2012.03.20 08:25 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Zeynep Çelik
A