Survivor'da şampiyon belli oldu!

Survivor'da şampiyon belli oldu!

Nefes kesen Survivor 2021'de sona gelindi. Yarı finale kalan yarışmacılar dün adadan ayrılarak İstanbul'a geldi. Yapılan oylama sonucu finalistler İsmail ve Poyraz oldu. Bugünkü final sonucunda Survivor'ın şampiyonu da belli olmuş oldu. İşte detaylar...

2021.06.26 00:55 - Son Güncellenme: 2021.06.26 01:08 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Survivor'da şampiyon belli oldu!

Survivor macerasının kazanını bugün belli oldu. İstanbul'da düzenlenen Survivor finalinde İsmail ve Poyraz şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Herkesin merak ettiği Survivor'da şampiyon kim oldu? sorusunun cevabı oylama sonucu belli oldu. İşte final gecesinden önce çıkan anlar...

Söz alan İsmail 'Düne göre çok fazla bir heyecan var. Buraya kadar gelmek çok büyük bir başarı. Poyraz'ı da tebrik ediyorum. Kadere inanan bir insanım. Koronavirüs yüzünden spordan uzak kaldım. Belirsizlik ortamında survivor'da olmayı çok istiyordum ve hayal ediyordum. Korona benim için kadersel bir şeydi. Hayallerimden ve hedeflerimden koştum' dedi.

Söz alan Poyraz ise 'Rüya gibi gerçekten. İsmail de bu koltuğu sonuna kadar hak etti. İsmail ile rekabetimiz çok güzeldi. Burada olduğum için çok mutluyum. Hayatta yeni şeyler yaşamayı çok seviyorum. Sonuna kadar yaşadım' dedi.

Nefes kesen gecede Survivor'un en eğlenceli yarışmalarından biri olan 'Anlat Bakalım' oyunundan renkli kareler gösterildi. Görüntüler ile beraber stüdyodaki izleyenler de kahkahalara boğuldu.

Görüntülerini izleyen İsmail, 'Bugün gerçekten ne yaptığımı bilmiyorum çok fazla heyecanlıyım' diyerek hislerini anlattı. Poyraz ise 'Anlat Bakalım günlerini merakla bekliyordum çünkü kafa dağıttıyorduk.' dedi.

Programın sunumunu daha sonra devralan Acun Ilıcalı, bu iki yarışmacıyı siz seyircilerimiz buralara taşıdınız. Sizin de buradaki katkılarınız çok fazla' dedi.

TAHMİNLERİ GÜLDÜRDÜ 

Finalde daha sonra Steven'ın konsey tahmini gösterildi. Tahminleri tutmayan Steven izleyicileri güldürdü. Steven, "Tahminlerim aslında doğru oluyordu. Demek ki yanlışmış hepsi, ya da B12 eksiliğinden dolayı her şeyi yanlış tahmin etmişim." açıklamasında bulundu.

Son üçe kalma başarısı gösteren Ayşe de izleyiciler arasındaydı. Acun Ilıcalı Ayşe'ye 'Bir kadın yarışmacı olarak inanılmaz oy aldın.'dediç Ayşe "Gönlüm Poyraz'dan yana umarım Poyraz birinci olur." dedi.

ALEYNA'YA BÜYÜK SÜRPRİZ 

Hem performansıyla hem de sesiyle öne çıkan Aleyna'ya büyük bir sürpriz açıklandı. Dördüncü olarak Survivor'a veda eden Aleyna'ya Acun Ilıcalı sürprizi şöyle anlattı: Bir prodüktör bana ulaştı. Sesinle ilgili bir konu. İnşallah görüşme iyi geçer.

Acun Ilıcalı İsmail ve Poyraz'a 'İkinizde burada olmayı çok hak eden iki insansınız. Buradan bir şampiyon çıkacak ama, şu an burada benim gözümde iki şampiyon var.' dedi.

Survivor'un bu seneki dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Batuhan da oyunun kime olduğunu söyledi ve 'Ben bu yola onunla çıktım, İsmail Balaban' diyorum diyerek, eski yarışma arkadaşını destekledi.

Acun Ilıcalı 'Bugün burada çok kıymetli bir dostum da var. Kendisi büyüdükçe küçülmeyi bilen kıymetli bir dost. Yakın zamanda da Inter'e transfer oldu diyerek Hakan Çalhanoğlu'na takdim etti.

Acun Ilıcalı son 8'e kalan tüm yarışmacılara Kapadokya'da tatil hediyesi verdiklerini açıkladı.

İŞTE ŞAMPİYON 

Heyecan veren gecenin ardından finalde rakibinden daha çok oy olarak Survivor 2021'i şampiyon olarak bitiren isim İsmail Balaban oldu

Şampiyonun açıklanması ile beraber coşkulu bir gürültü koptu. Havai fişek gösterisi yapıldı.

Kazandığı açıklandıktan sonra gözyaşlarına hakim olamayan İsmail Balaban 'Allah herkesten razı olsun, Oy atan destekleyen herkese teşekkür ederim' sözleri ile duygularını dile getirdi.

ELENEN YARIŞMACILAR KİME DESTEK VERDİ?

Aleyna: İsmail Balaban

Emir: Poyraz Yiğit

Ayşe: Poyraz Yiğit

Merve: Poyraz Yiğit

Melis: İsmail Balaban

İlayda: İsmail Balaban

Cemal: İsmail Balaban

Gonca: İsmail Balaban

Öykü Bulut: İsmail Balaban

Steven: Poyraz Yiğit

Sergen: Poyraz Yiğit

Yunus Emre: Poyraz Yiğit

Baran: Poyraz Yiğit

Sancakay: Poyraz Yiğit

Sena: Poyraz Yiğit

Doğan: İsmail Balaban

Reşat: Poyraz Yiğit

Dora: Poyraz Yiğit

Hanzade: Poyraz Yiğit

Öykü Çelik: İsmail Balaban

Çağrı: İsmail Balaban

Berkay: Poyraz Yiğit

Aleyna Çalışkan: İsmail Balaban

Batuhan: İsmail Balaban

Hayrettin: İsmail Balaban

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2021.06.26 00:55 - Son Güncellenme: 2021.06.26 01:08 - HABER MERKEZİ
A