Survivor'da Nagihan diskalifiye mi olacak?

Survivor'da Nagihan diskalifiye mi olacak?

Geçtiğimiz hafta oyun sırasında sakatlık geçiren Survivor Nagihan hastaneye kaldırılmıştı. Sevenleri tarafından Survivor Nagihan'ın sağlık durumu ve yarışmaya yeniden katılıp katılamayacağı merak konusu oldu. Peki, Survivor'da Nagihan diskalifiye mi olacak?

2024.03.05 12:20 - Son Güncellenme: 2024.03.06 15:15 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Survivor'da Nagihan diskalifiye mi olacak?

Survivor Nagihan diskalfiye mi oldu sorusu, sakatlığıyla gündeme gelen yarışmacının takipçileri ve izleyiciler tarafından araştırılıyor. Survivor Nagihan'ın sakatlığı izleyicide endişeye neden oldu. Dokunulmazlık oyununda yere düşerek acı içinde kıvranan Nagihan sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Nagihan Karadere Survivor All Star 2024'ün iddialı yarışmacılarından biri olarak favoriler arasında yer alıyor. Kırmızı takıma güç katan Survivor Nagihan son durumu bu nedenle araştırılıyor.  Peki, Survivor'da Nagihan diskalifiye mi olacak?

Survivor Ekstra'da açıkladı!

Survivor'a canlı bağlantı yapan Acun Ilıcalı Nagihan'ın sağlık durumu ile ilgili netleşen bir durum olmadığını, salı ya da çarşamba günü netlik kazanabileceğini söyledi. Henüz Nagihan'ın yarışmaya devam edip etmeyeceği konusu belirsizliğini koruyor. 

Survivor'da Nagihan diskalifiye mi olacak?

Acun Ilıcalı, Nagihan son durum ile ilgili şunları söyledi:

"Nagihan ile büyük ihtimalle bir iki gün içerisinde baş başa bir konsey daha yapacağız kendisinin karar vermesi gerekecek karar ona kalacak herhalde çünkü doktorlardan net şekilde problem yaşar raporu gelmedi ancak sakatlığıyla ilgili oynarsa artabilir. Bu sakatlıkla da nasıl oynarsın gibi bir durum. Baş başa bir konsey yapacağız bakalım. Ben ona seneye de katılabilir isterse diyeceğim."

Survivor'da Nagihan'a ne oldu?

Survivor yeni bölümde güç isteyen oyunlardan biri bu akşam ekrana geldi. Güç deyince akla ilk gelen isimlerden Nagihan Karadere, kütüğü ittirmeye çalışırken, daha öncesinde sakatlık geçirdiği bacağının bu kez dönmesiyle yere yığıldı.

Oyun sırasında acı içerisinde yere yığılan Nagihan, "Dizimde esneme oldu" dedi. Acil müdehale eden doktor, ardından ambulansla Nagihan'ı hastaneye kaldırdı.

Acun Ilıcalı'dan Nagihan açıklaması: Bu performansıyla Survivor kazanamaz!

İLGİLİ GALERİ

Acun Ilıcalı'dan Nagihan açıklaması: Bu performansıyla Survivor kazanamaz!

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2024.03.05 12:20 - Son Güncellenme: 2024.03.06 15:15 - HABER MERKEZİ
A