Survivor'da Gizem Memiç diskalifiye mi oluyor?

Survivor'da Gizem Memiç diskalifiye mi oluyor?

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Gizem Memiç'in talihsiz kazası damga vurdu. Parkurda oyun esnasında bir anda yerde kalan Gizem ambulansla hastaneye kaldırıdılı. Survivor'da Gizem Memiç diskalifiye mi oluyor?

2024.03.19 08:09 - Son Güncellenme: 2024.03.19 08:10 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Survivor'da Gizem Memiç diskalifiye mi oluyor?

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star'da bu sezon tansiyon hiç düşmüyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmaya bu defa Gizem Memiç'in sakatlığı damga vurdu.

Dokunulmazlık oyunu esnasında Gizem parkurda bir anda yerde kaldı. Gizem'in acı içinde kıvranması ise korku dolu anlar yaşandı. Gizem'in adım atarken bacağının adeta ayrılması nedeniyle dizinde şiddetli bir acı meydana geldi.

Doktorların müdahale etmesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Gizem'in sağlık durumunu ise Acun Ilıcalı ada konseyinde açıkladı.

'DURUMU CİDDİ...'

Gizem'in sakatlığı ile ilgili Acun Ilıcalı açıklama yaptı: "Gizem'in ciddi bir sakatlanması oldu. Gizem'in şu andaki durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor. Gerçekten hiç unutmadığım bir cümlesi, Survivor'ı en çok kalmayı isteyen benim demişti. Daha belirli bir şey yok ama çok tehlikeli bir durum gözüküyor. Dizdeki durum kötü. Geçmiş olsun diyoruz kendisine. Gelişmeleri söyleyeceğiz tabii ama parkurlarda kendinizi riske etmemeniz gerekiyor. MR'ı çekilecek İstanbul için görüşmeler olacak ondan sonra karar verilecek."

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2024.03.19 08:09 - Son Güncellenme: 2024.03.19 08:10 - HABER MERKEZİ
A