Survivor Aleyna kimdir? Survivor Aleyna kaç yaşında ve nereli?

Survivor Aleyna kimdir? Survivor Aleyna kaç yaşında ve nereli?

Adada yaşanan gerginliklerde nasibini alan yarışmacı dikkat çekiyor. Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor All Star 2024 yarışmasında kırmızı takımda mücadele ediyor. Peki, Survivor Aleyna kimdir? Survivor Aleyna kaç yaşında ve nereli?

2024.02.15 10:24 - Son Güncellenme: 2024.02.15 10:29 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Survivor Aleyna kimdir? Survivor Aleyna kaç yaşında ve nereli?

Survivor All Star 2024'te bu hafta eleme potasında olan Aleyna gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Nefise ve Nagihan ile olan tartışmasında Nagihan'ın eliyle ittiği anlar gündem olmuştu. Bu hafta ise takım tarafından eleme potasında gönderildi. Survivor All Star yarışmasında kırmızı takım kadrosunda yer alarak rekabet edecek Aleyna Kalaycıoğlu hayatı ve kariyeri gibi ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Survivor Aleyna kimdir? Survivor Aleyna kaç yaşında ve nereli?

Survivor Aleyna kimdir? Survivor Aleyna kaç yaşında ve nereli?

Aleyna Kalaycıoğlu, 1998 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Annesi ile babası kendisi henüz 10 yaşındayken ayrılan ve o zamana kadar Yalova'da yaşayan Kalaycıoğlu, ardından annesiyle ve kardeşiyle İstanbul'a yerleşti. İstanbul'da lisenin akabinde aldığı dil eğitimi sonrasında ABD'de Uçak Mühendisliği bölümünü kazandı.

Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu'nun sporla da yakından ilgilidir. Survivor Aleyna, 10 senedir voleybol oynuyor. Yaklaşık üç yıldır beach voleybol okul takımında yer alıyor. Kalaycıoğlu, 1.70 boyundadır.

Aleyna Survivor'da hangi yıllarda yarıştı?

2021 Survivor'daki performansıyla göz dolduran Aleyna Kalaycıoğlu, sözlerini Oğuzhan Koç'un yazdığı yapımcılığını da Berkay'ın üstlendiği 'Bedelini Ödedim' şarkısıyla müzik kariyerine adım attı.

Aleyna 2021 yılında yer almıştı. 2024 Survivor All Star yarışmasında da mücadele ediyor.

Bu hafta ise eleme potasında olan Aleyna düellolarda mücadele edecek. Adada kalıp kalmayacağı ise eleme gecesinin ardından belli olacak.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2024.02.15 10:24 - Son Güncellenme: 2024.02.15 10:29 - HABER MERKEZİ
A