Suriye'deki IŞİD hedeflerini karadan obüsler, havadan uçaklar vuruyor

Suriye'deki IŞİD hedeflerini karadan obüsler, havadan uçaklar vuruyor

KİLİS'in karşısındaki Suriye köylerindeki IŞİD hedefleri, karadan Fırtına obüsleri, havadan ise koalisyon ülkelerinin savaş uçakları tarafından vuruluyor.

2016.06.08 15:46 - Son Güncellenme: 2016.06.08 15:46 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Suriye'deki IŞİD hedeflerini karadan obüsler, havadan uçaklar vuruyor
04:18 Suriye'deki İŞİD hedeflerini karadan obüsler, havadan uçaklar vuruyor

İLGİLİ VİDEO

Suriye'deki İŞİD hedeflerini karadan obüsler, havadan uçaklar vuruyor

Kilis'in Arpakesmez Köyü'nün karşısında bulunan Suriye'nin Düden, Kefarganni ve Kefre köylerini elinde bulunduran IŞİD ile muhalif grupların oluşturduğu Fetih Ordusu arasındaki çatışmalar aralıklarla devam ediyor. Bölgedeki IŞİD mevzileri ise koalisyon ülkelerinin savaş uçakları tarafından öğleden sonra hedef alındı. Türkiye sınırında konuşlu topçu birlikleri ise hareketlilik saptadığı Fırtına obüsleri ile top atışıyla vurdu.

Sık sık uçaklar tarafından bombalanan IŞİD mevzilerinden yükselen dumanlar Türkiye tarafından da görülüyor. Sınır hattında güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarılırken, Suriye tarafından zaman zaman silah ve patlama sesleri duyuluyor.

Öte yandan çatışmalarda yaralanan 11 kişi ise tedavi için Kilis Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.06.08 15:46 - Son Güncellenme: 2016.06.08 15:46 - HABER MERKEZİ
A