Suriye'de yine kan döküldü: 48 ölü

Suriye'de yine kan döküldü: 48 ölü

Suriye'nin İdlib kentine bağlı Eriha kasabasına düzenlenen hava saldırısında 48 kişinin öldüğü bildirildi.

2013.08.26 16:27 - Son Güncellenme: 2013.08.26 16:28 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Suriye'de yine kan döküldü: 48 ölü

Suriye Yerel Koordinasyon Komitesi (LCC), tarafından yapılan açıklamada, Suriye ordusunun İdlib'in Eriha kasabasına hava saldırısı düzenlediği belirtildi.

Saldırıda "TNT yüklü varil bombası" atıldığı, bunun sonucunda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 48 kişinin hayatını kaybettiği ifade edilen açıklamada, bölgedeki saldırının ardından enkazın altından çok sayıda yaralının çıkarıldığı kaydedildi.

Sahra hastanelerinde tedavi altına alınan yaralılardan bazılarının durumunun ciddi olduğu aktarılan açıklamada, hava saldırısının İdlib ve çevresinde devam ettiği ve ölü sayısının artmasından endişe duyulduğu dile getirildi.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2013.08.26 16:27 - Son Güncellenme: 2013.08.26 16:28 - HABER MERKEZİ
A