Sunucu Ezgi Sertel'in babası yoğun bakıma kaldırıldı

Sunucu Ezgi Sertel'in babası yoğun bakıma kaldırıldı

Ezgi Sertel'in babası Serdar Sertel, yoğun bakıma kaldırıldı. Tibet ve Mert adında iki oğlu olan Sertel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinden dua istedi.

2021.09.20 02:01 - Son Güncellenme: 2021.09.20 02:03 - Magazin
A
Sunucu Ezgi Sertel'in babası yoğun bakıma kaldırıldı

2018 yılında 'Arka Sokaklar' dizisinde rol alan Ozan Çobanoğlu ile dünyaevine giren Ezgi Sertel, geçtiğimiz sene ikiz bebekleri Tibet ve Mert'i kucağına almıştı.

İKİ ÇOCUKLU MUTLU EVLİLİK 

Zaman zaman minik oğullarıyla verdiği pozları takipçileriyle paylaşan ünlü sunucunun son paylaşımı, sevenlerini bir hayli üzdü.

BABASI İÇİN DUA İSTEDİ 

Babası Serdar Sertel'in yoğun bakıma kaldırıldığını belirten Ezgi Sertel, üzüntüsünü sosyal medya hesabından hayranlarıyla paylaştı.

39 yaşındaki Sertel, "Benim biricik canım babam yoğun bakımda. İçim çok acıyor... Ne olur dualarınızı eksik etmeyin" sözleriyle babası için takipçilerinden dua istedi.

İKİ KEZ DÜŞÜK YAPTI 

Öte yandan daha önce katıldığı 2. Sayfa programında iki kez düşük yaptığını anlatan Ezgi Sertel, şu ifadeleri kullanmıştı:

"İlk bebeğimi kaybettiğimi hiç paylaşmadım. Çünkü daha 6 haftalıktı, çok yeniydi. Kendi içimde yaşadım. 'İlk bebeklerde olur' dediler."

Sunucu, sözlerine; "İkincisinde teve2'de program yapıyordum. Reklam arasında düşük yaptım. Yayına giremedim, sonra girdim kapanışı yaptım ve hastaneye kaldırıldım. O zaman bebek 7 haftalıktı.

Çok acı bir şey. İkincisinde 'neden?' diyorsunuz. Her şey yolundaydı. Sonra bir ağrıyla, bir anda olan bir şey. Tepki de veremedim. Etrafımı sakinleştirdim" şeklinde devam etmişti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.09.20 02:01 - Son Güncellenme: 2021.09.20 02:03 - Sevcan Sarıkaya
A