Şükrü Özyıldız ve Seda Bakan'ın ateşli sahneleri gündemde!
Hadise ve Seda Bakan'ın oynadığı Esas Oğlan dizisi yayınlandığı günden beri gündemde. Hadise'nin gündem olan ateşli sahnelerinden sonra şimdi de Seda Bakan'ın cesur sahneleri adından söz ettirdi.
2025.01.02 15:49 - Son Güncellenme: 2025.01.02 15:49 - Magazin - MYNETSeda Bakan, Şükrü Özyıldız gibi tanınmış oyuncuların yer aldığı Esas Oğlan dizisinde ilk kez oyunculuk sergileyen Hadise'nin Kubilay Aka ile yer aldığı erotik sahneler, izleyiciler tarafından çok konuşulmuştu.
Hadise'nin ateşli sahnelerinden sonra Seda Bakan'ın Esas Oğlan son bölümdeki sahneleri sosyal medyayı salladı.
Şükrü Özyıldız ve Seda Bakan'ın yatak sahneleri son bölümde dikkat çekti. Seda Bakan ateşli anlarda "Ozan bunu Ceren'e yapamayacağım" diyerek Ozan'ı şoka uğrattı.
Esas Oğlan 8. bölümdeki bu sahnelere "Seda Bakan ne yapsa yakışıyor", "İyi oyuncuların oyunculukları da bir garip oldu", "Dizi bu sahneleriyle baydı" yorumları yapıldı.
ESAS OĞLAN KONUSU
İflas olmaz bir romantik olan Ceren, aşkı ve duygusallığı hayatının merkezine koyar. Selma ise asla mantığı elden bırakmayan bir risk analistidir. Tamamen farklı karakterde olan Ceren ve Selma, doğru erkeği bulmaya çalışırlarken birbirlerine yardım ederler. Ancak bu süreç ikisinin de değişmesine neden olur.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
05:27
-
01:16
-
05:45
-
01:51
-
05:06
En Çok Okunanlar
- Bursa ses sistemi üzerine faaliyet...
- Bursa'da oto galeri alev aldı: Araçlar...
- 'Kırtasiyeden al gel olmayacak' bir devir...
- Bursa'da elini makineye kaptıran işçinin...
- Konya'da 4 katlı bina çöktü! Bir kişi...
- Bursa Şehadet Camii'nde çökme tehlikesi
- Konya'da zamanla yarış: Çöken binanın...
- Bursa'da arıza yapan tır alev topuna döndü
- Bursa'da kolonları olmadan ayakta duran...
- Bursa'da sürücü kaçtı, polis kovaladı!
- Konya'da enkazdan kurtarıldı, "Abi hoş...
- Kız yurdu önünde tepki çeken sözler!
- Bursa'da yağışlı havada kontrolden çıkan...
- Yağmur ve sis Bursa'yı etkisi altına aldı
- Kartalkaya'daki otel yangınının ilk 2,5...