Suicide Squad: Kill the Justice League yine ertelendi

Suicide Squad: Kill the Justice League yine ertelendi

Suicide Squad: Kill the Justice League erteleme haberini duyurdu.James Gunn ipuçları verdi

2023.12.22 11:41 - Son Güncellenme: 2023.12.22 11:43 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Suicide Squad: Kill the Justice League yine ertelendi

atarita.com'un haberine göre;

Batman Arkham serisinin büyük bir bölümünü geliştiren Rocksteady Studios, yeni oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League için Epic Games Store üzerindeki erteleme haberini duyurdu.

Suicide Squad: Kill the Justice League yalnızca Epic Games Store üzerinde gecikmeli çıkacak

WB Games topluluk yöneticisinin Discord üzerinde duyurduğu erteleme haberiyle öğrenilen bilgilere göre oyun yalnızca Epic Games Store için gecikmeli olarak piyasaya sürülecek. Halihazırda PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S ve PC (Steam) için 2 Şubat 2024 itibarıyla oyuncuların beğenisine sunulması planlanan yapım, Epic Games Store oyuncularının karşısına ise 5 Mart Salı günü çıkacak.

Yaklaşık olarak bir aylık erteleme duyurusunun yanı sıra açıklamada oyunu daha önce sipariş eden kullanıcılara paralarının iade edileceği de belirtildi. Geçtiğimiz haftalarda yanlışlıkla ön siparişe açılan Kill the Justice League, ücretsiz olarak oyuncuların kütüphanesine eklenebiliyordu. İlerleyen saatlerde giderilen hatanın ardından fırsatı değerlendiren kullanıcıların kütüphanesinden oyun kaldırılmıştı.

Ayrıca geçtiğimiz gün DC Studios başkanı James Gunn, Suicide Squad: Kill the Justice League'in ardından Arkham serisinin ve evreninin yeni oyunlarla devam edebileceğine dair ipuçları verdi.

Batman Arkham serisi ile oyun dünyasında büyük ilgi toplayan DC, önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek Suicide Squad: Kill The Justice League'in ardından evrendeki oyunlarını sona erdirmek gibi bir plana sahip görünmüyor. Geçtiğimiz yıl DC Studios başkanlık koltuğuna oturan James Gunn, bu iddiayı doğrular nitelikte ipucular verdi.

DC Studios başkanı James Gunn, Arkham evreninde geçen yeni oyunların geleceğine dair göz kırpıyor

Aldığı pek çok ertelemenin ardından önümüzdeki şubat ayında oyuncuların beğenisine sunulması planlanan Suicide Squad: Kill The Justice League, James Gunn'ın Instagram üzerinde yaptığı açıklamaya göre Arkham evreninde geçen son oyun olmayacak. Instagram üzerinde yapılan bir yoruma cevap veren James Gunn, "Son olmasını planlamıyoruz" dedi. Verdiği cevabın ardından yorumu kaldırmış olan yönetmen, Suicide Squad'ın Arkham'ın son oyunu olacağından endişe duyan bir hayrana ise "Olmaz!" şeklinde cevap verdi. İlk yorumu silen yönetmen, ikinci yorumu ise halen kaldırmadı.

Rocksteady Studios tarafından geliştirilen Suicide Squad oyunu da Batman Arkham Origins, Batman Arkham City, Batman Arkham Knight ve Asylum ile aynı evren içerisinde ilerleyecek. Yönetmenin gizliden gizliye yaptığı yorumlarla birlikte evrendeki oyun sayısının genişlemeye devam edeceği konusundaki beklentiler oldukça güçlü hale geldi. Kaldırılan yorumun ise yanlış bir bilgiyi düzeltmek için mi yapıldığı yoksa gizli tutulmak istenen bir yeni oyun planlaması sebebiyle mi olduğu henüz bilinmiyor.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2023.12.22 11:41 - Son Güncellenme: 2023.12.22 11:43 - HABER MERKEZİ
A