Stranger Things yıldızlarından dikkat çeken açıklama: Daha fazla insan ölmeli

Stranger Things yıldızlarından dikkat çeken açıklama: Daha fazla insan ölmeli

Netflix'in popüler dizisi Stranger Things yıldızları, hayranlarını şaşırtan açıklamalarla dikkat çekiyor. Son olarak Gaten Matarazzo da dizide daha fazla insanın öldürülmesi gerektiğini söyledi.

2024.02.07 17:33 - Son Güncellenme: 2024.02.07 17:34 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Stranger Things yıldızlarından dikkat çeken açıklama: Daha fazla insan ölmeli

Netflix'in popüler dizilerinden Stranger Things'in beşinci ve son sezonu için hazırlıklar yapılırken dizinin genç yıldızlarından da iddialı ve ilginç açıklamalar geliyor.

Stranger Things'te Dustin karakterini canlandıran Gaten Matarazzo, dizide daha fazla kan dökülmesi gerektiğini söyleyen rol arkadaşlarına katıldı.

Matarazzo, "Kulağa karışık gelebilir ama daha fazla insanı öldürmeliyiz. Eğer riskler çok daha yüksek olsaydı, bu gösteri çok daha iyi olurdu. Hepimiz fazlasıyla güvendeymişiz gibi hissediyorum" dedi.

Dizide daha fazla kan dökülmesi gerektiğini söyleyen ilk isim Matarazzo da değil. Diziye sonradan katılan Maya Hawke da "zaten insanlar muhtemelen ölecek" diyerek Robin'in öldürülmesi çağrısında bulundu. Dizinin yıldızlarından Millie Bobby Brown ve başrol oyuncusu Noah Schnapp de geçmişte benzer yorumlarda bulunmuştu.

Hatta Brown bir röportajında, "Duffer Kardeşler kimseyi öldürmek istemeyen iki hassas salak" demişti.

Matt Duffer ise bir röportajında, "Biz 'Game of Thrones' değiliz; burası Hawkins. Westeros değil" diyerek ölüm söylemlerine karşı durmuştu.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2024.02.07 17:33 - Son Güncellenme: 2024.02.07 17:34 - HABER MERKEZİ
A