Steam listelerini yerlebir eden o ücretsiz oyun!

Steam listelerini yerlebir eden o ücretsiz oyun!

30 Kasım'da Steam'de yayınlanan 4 oyunculu bir co-op simülasyonu oyun severlerin büyük beğenisini kazandı.

2023.12.12 11:55 - Son Güncellenme: 2023.12.12 12:00 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Steam listelerini yerlebir eden o ücretsiz oyun!

Karar.com'un haberine göre; Oyun severler yeni çıkan oyunları heyecanla takip ediyor. Yılın sonuna doğru yaklaşırken 30 Kasım'da Steam'de yayınlanan 4 oyunculu bir co-op simülasyonu olan Bronzebeard's Tavern, online olarak oynanan restoran işletme simülasyon oyunudur. Bu yapımda oyuncular, bir restoranı işleten personeli canlandırıyor. Bu süreçte siparişleri alarak, yemekleri pişirerek ve içecekleri zamanında servis ederek müşterileri memnum etmeniz gerekiyor.

Bronzebeard's Tavern, Overcooked serisine oldukça benzese de oyuncuları daha fazla kontrol imkanı tanıyor. Oyuncunun restoranın stok seviyesini yönetirken, mutfağa güç sağlamak için fırınlara yakıt vermesi ve gelen müşteriler için oturma yeri bulması gerekir.

Oyunu kuran firmanın açıklamasına göre; "koordinasyon, tüm müşterileri hayal kırıklığına uğramadan karşılamanın anahtarı" olacak. Oyundaki cüce karakterler ve bilim-kurgu dünyasında geçen ortamı, oyuna mizah katıyor. Tamamen ücretsiz olması ise yılbaşı tatili sırasında oyunculara büyük avantaj sağlıyor.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2023.12.12 11:55 - Son Güncellenme: 2023.12.12 12:00 - HABER MERKEZİ
A