Steam listelerini alt üst eden oyuna büyük bir güncelleme yapıldı!

Steam listelerini alt üst eden oyuna büyük bir güncelleme yapıldı!

Steam listelerinde en üstlere hızlıca tırmanan Lethal Company 'e gelen büyük güncellemeyle oyuna komik bir ekleme yapıldı.

2023.12.11 17:45 - Son Güncellenme: 2023.12.11 17:54 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Steam listelerini alt üst eden oyuna büyük bir güncelleme yapıldı!

Shiftdelete.net'in haberine göreLethal Company, erken erişim aşamasında olmasına rağmen, korku ve mizahın eşsiz karışımıyla oyuncuları büyülemeye devam ediyor. Zeekerss tarafından geliştirilen çok oyunculu korku oyunu, kısa süre önce oyun deneyimini geliştirmek için bir dizi eğlenceli ve korkunç ekleme vaat eden 45. sürüm güncellemesini duyurdu.

Lethal Company'e eklenen araknofobi modu, oyuncuları epey güldürdü

Lethal Company'de oyuncular dört kişilik takımlar halinde işbirliği yaparak çeşitli uyduları keşfediyor ve tehditkâr bir şirkete ödeme yapmak için hurda topluyor. Tehlikelerle dolu oyunda ölümcül tuzaklar, canavarlar ve oyunculara yardımcı olacak çeşitli eşyalar bulunuyor.

Güncelleme, sprey boya, katil oyuncak askerler ve SCP Şirketinden SCP-035 ile esrarengiz bir benzerliğe sahip dramatik maskeler gibi bir dizi yeni unsur sunarak oyuna ürkütücü bir boyut katıyor.

Ancak güncellemenin öne çıkan özelliği hiç şüphesiz araknofobi modunun eklenmiş olması. Oyunun çok oyunculu korku deneyimi, karanlık koridorlarda pusuda bekleyen ve şüphelenmeyen acemileri tuzağa düşürmeye hazır dev örümceklerle karşılaşmaları içeriyor.

Araknofobisi olan oyunculara hitap etmek için yeni ayar, tehditkar örümcekleri daha kaygısız ve daha az korku uyandıran bir alternatifle değiştirmelerine olanak tanıyor ve sadece 'örümcek' kelimesine dönüştürüyor. Bu esprili değişiklik, geliştiricinin farklı oyuncu kitlelerine uyum sağlama ve herkes için keyifli bir deneyim sunma konusundaki kararlılığını gösteriyor.

Güncelleme 45'in yama notları:

Kimya şişelerinin eklenmesi, silahlarla donatılmış oyuncak askerler ve Mansion harita üretimindeki geliştirmeler de dahil olmak üzere bir dizi başka değişikliği ortaya koyuyor. Oyundaki bir özellik olan ray peyniri önemli ölçüde değiştirilirken, orman devinden kaçınmak daha kolay hale geldi. Tuş bağlama ayarlarının yanı sıra, eşya teslim gemisi için oyun mekaniğine tuhaf bir dokunuş katan hoş bir dönüş getirildi.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2023.12.11 17:45 - Son Güncellenme: 2023.12.11 17:54 - HABER MERKEZİ
A