Star'ın yeni dizisine sürpriz isim!

Star'ın yeni dizisine sürpriz isim!

Yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kıran 'Call My Agent' isimli dizinin Türkiye uyarlaması, Ay Yapım imzasıyla çok yakında Star TV'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

2020.07.02 17:54 - Son Güncellenme: 2020.07.02 17:54 - Medya
A
Star'ın yeni dizisine sürpriz isim!

Yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kıran 'Call My Agent' isimli dizinin Türkiye uyarlaması çok yakında Star TV'de başlıyor. 'Ay Yapım' imzalı dizinin oyuncu kadrosuna ise sürpriz bir isim dahil oldu. İlk dizisi ile popülerliğe kavuşan Deniz Can Aktaş, dizide 'Barış' karakterini canlandıracak.

BÜYÜK SÜRPRİZ!

Ünlü oyuncular ve menajerlerinin dünyasını tüm açıklığıyla anlatan 'Call My Agent', dünya üzerinde izlenme rekorları kırıyor. Dizinin Türkiye uyarlaması ise şimdiden büyük merak konusu. Call My Agent'ın Türkiye uyarlamasına genç ve başarılı oyuncu Deniz Can Aktaş da katıldı. Tatlı Küçük Yalancılar, Hayat Bazen Tatlıdır, Nerdesin Birader, Avlu ve Aşk Ağlatır dizilerinde rol alan genç oyuncu Call My Agent uyarlamasında; ilk dizisi ile yıldızı parladıktan sonra şöhret ve gerçek hayat arasındaki dengeyi tutturmaya çabalayan 'Barış' karakterini oynayacak.

USTA OYUNCU KADROSU

Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak'ın kaleme aldığı projenin yönetmenliğini Ali Bilgin üstleniyor. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi Türkiye'nin önde gelen oyuncularının yer aldığı dizi önümüzdeki günlerde çekimlere başlıyor.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2020.07.02 17:54 - Son Güncellenme: 2020.07.02 17:54 - Gülcan Tekin
A