Sosyal medyadan Melek İpek çağrısı: Serbest bırakın

Sosyal medyadan Melek İpek çağrısı: Serbest bırakın

Melek İpek,12 yıllık evliliği boyunca şiddet gördü. Son olarak kendisine saatlerce süren işkence uygulayan kocasını öldüren İpek, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Sosyal medyada gündem olan Melek İpek'in bırakılması için yüzlerce çağrı yapıldı.

2021.01.10 13:50 - Son Güncellenme: 2021.01.10 14:02 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Sosyal medyadan Melek İpek çağrısı: Serbest bırakın

Antalya'da, ellerini kelepçeleyip kendisini çıplak halde saatlerce döven eşi Ramazan İpek'i av tüfeği ile öldürmekten dün tutuklanan Melek İpek'in serbest bırakılması için sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı.

Döşemealtı ilçesinde yaşayan 31 yaşındaki Melek İpek, önceki gece kocası tarafından kelepçeli işkence ve cinsel saldırıya maruz kaldı.

Saatlerce süren işkence sırasında çıkan arbedede av tüfeğinin patlaması sonucu kocasını öldüren Melek İpek, jandarmayı arayarak teslim oldu.

8 ve 6 yaşlarında 2 kız çocuğu annesi olan İpek, 12 yıllık evliliğinin ilk yıllarından beri eşi Ramazan İpek'ten şiddet gördü. Geçen perşembe gecesi çocuklarının gözü önünde dayak yiyen Melek İpek, eşinin tüfek doğrulttuğu çocuklarına siper oldu.

Çocuklarının başka odaya geçmesiyle Ramazan İpek, tüfeğin dipçiğiyle Melek İpek'in yüzüne ve vücudunun çeşitli yerlerine vurdu. Baygınlık geçiren Melek İpek'i kelepçeleyip banyoya götüren Ramazan İpek, şiddetin yanı sıra cinsel saldırıda da bulundu.

Jandarma ve savcılık ifadesinde yaşadığı dehşeti tüm detaylarıyla anlatan Melek İpek, dün sabah gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Melek İpek'in yaşadıkları sosyal medyada da gündem oldu. Yüzlerce kişi Melek İpek'in serbest bırakılması için paylaşım yaptı. Açılan 'hashtag'lere yüzlerce yorum geldi.

Şule Çet Dayanışma Platformu sosyal medya hesabından "Melek İpek, darp gördüğü iki çocuğunu öldürmekle tehdit eden Ramazan İpek'i nefsi müdafaa yaparak öldürdü" paylaşımı yapıldı.

Paylaşımı binlerce sosyal medya kullanıcısı paylaştı. Birçok kadın platformu da Melek İpek'in serbest bırakılması için paylaşım yaptı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.01.10 13:50 - Son Güncellenme: 2021.01.10 14:02 - HABER MERKEZİ
A