"Sorumluluk benim"

"Sorumluluk benim"

Manchester Unİted Menajeri David Moyes, Premier Lig'de alınan kötü sonuçların ardından faturayı kendisine çıkardı. İskoç menajer, "Sorumluluk benim" ifadelerini kullandı.

2013.12.10 15:32 - Son Güncellenme: 2013.12.10 15:32 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Sorumluluk benim"

Sir Alex Ferguson'un emekli olmasının ardından Manchester United'da sezon başından bu yana direksiyon menajer David Moyes'un kontrolünde. Ancak İskoç çalıştırıcı sezon başından bu yana Unİted'ı istikrarlı bir görünüme kavuşturmayı başaramadı.

Geçtiğimiz yılın şampiyonu Kırmızı Şeytanlar, bu sezon ligde oynanan 15 maçta 6 galibiyet alabilirken, 5 maçı kaybetti, 4 maçta da rakibiyle berabere kaldı. Bu sonuçlarla lider Arsenal'in 13 puan gerisinde 9. sıraya yerleşen Manchester United'da David Moyes sorumluluğu üstlendi.

Oyuncularının Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir performans ortaya koymasına karşın Premier Lig'de arzuladıkları ritmi bulamadıklarını ifade eden Moyes, "Şu an sadece kulüp için değil oyuncular ve benim açımdan da bir geçiş dönemindeyiz. Oyuncularım kazanmaya alışık. Ancak kazanamadıklarında daha da büyük yara alıyorlar. Yine de onların daha iyi olmasını sağlayacak benim. Bu yüzden sorumluluğu üzerime alıyorum" ifadelerini kullandı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.12.10 15:32 - Son Güncellenme: 2013.12.10 15:32 - HABER MERKEZİ
A