Sönmez Arınç ile gazetecileri fotoğraf çekti

Sönmez Arınç ile gazetecileri fotoğraf çekti

Bursa yerel ve yaygın medya temsilcileriyle bir araya gelen Başbakan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Bülent Arınç, gazetecilerle hatıra fotoğrafı çekerken, muhabirleri Arınç ile Celal Sönmez ile İlhan Parseker çekti.

2011.06.21 12:55 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Sönmez Arınç ile gazetecileri fotoğraf çekti

Mesut DEMİR/BURSADABUGUN.COM

Başbakan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Bülent Arınç, Bursa yerel ve yaygın medya temsilcileriyle bir araya geldi. Sıcak ve samimi sohbet havasında geçen toplantıda Arınç, geçmişte yaşadığı bazı anılarını paylaştı.
Toplantının ardından Arınç önce medya üst düzey temsilcileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Arınç'ın muhabirlerle de fotoğraf çekinmek istemesi üzerine, BTSO Başkanı ve Sönmez Medya Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker, Bursa Hakimiyet Yazıişleri Müdürü Tayfun Çavuşoğlu ile Dibay Medya Genel Müdürü Ahmet Kömbe, muhabirlerden fotoğraf makinelerini alarak gazetecileri Bülent Arınç ile birlikte fotoğraf çekti.
 

 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2011.06.21 12:55 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A