Songül Karlı gelin adayını kovdu

Songül Karlı gelin adayını kovdu

İzdivaç programlarında yaşanan gergin anlara bir yensi daha eklendi.

2013.04.17 15:09 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:17 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Songül Karlı gelin adayını kovdu
07:23 Songül Karlı gelin adayını kovdu

İLGİLİ VİDEO

Songül Karlı gelin adayını kovdu

Fox TV ekranlarında Songül Karlı ve Uğur Arslan'ın beraber sundukları 'Su gibi' programının bugünkü bölümünde gergin anlar yaşandı. Fransız gelin adayı Narin Hanım ile Fatih Bey'in görüşmeleri sırasında damat adayının sözlerini hatırlatan Aysun Hanım, yaptığı bir yorumla ortalığı fena karıştırdı.

'SENİN YAPTIĞIN TERBİYESİZLİK'

Fatih Bey'in Fransız olan gelin adayları için 'cici kızlar' dediğini hatırlatan Aysun Hanım, bu sözlere inanamadığını söyleyerek 'Bu kadar samimiyetsizlik olmaz' dedi. Programın arka planında yaşanan bir olaya da gönderme yapan Aysun Hanım, Fransız olan iki gelin adayının maddi hesaplar peşinde olduklarını iddia etti. Damat adayının sözlerinde bir sakınca görmediğini belirten Fransız gelin adayı Narin Hanım ise 'Sizin yaptığınız terbiyesizlik. Seviyeniz o kadar düşük ki bunları konuşabiliyorsunuz' karşılığını verdi.

'HERKES REZİLLİĞİNİ GÖRÜYOR'

Aysun Hanım'ın çıkışı stüdyoda büyük tepki çekerken bir başka gelin adayı da 'Sen kimsin? Nasıl böyle konuşuyorsun? Kendini göstermek için laf atıyorsun ama herkes senin rezilliğini görüyor' diyerek tepkisini dile getirdi. Programın sunucularından Songül Karlı'nın araya girmesine rağmen sözlerine devam eden Aysun Hanım ise '50 liranın hesabı yaptılar. Ayıp ayıp. İkinize de 50 lira vereyim de susun' şeklinde konuştu.

'AYSUN'U BİR DAHA ALMAYIN'

Tartışmaya diğer gelin adaylarının girmesi stüdyoda soğuk rüzgarlar estirirken Songül Karlı, gelin adayı Aysun Hanım'ı programdan kovdu. 'Aysun sen çık. Bir daha da almayın' diyen Karlı, 'Kimse kimseye sen gacısın, siz paçozsunuz diyemez. Herkes önce kendine bakacak. Kim kime akıl verebilir. Hepimiz birbirimize örnek olalım. Ağır başlı olalım. Kötü konuşmanın anlamı yok' ifadelerini kullandı.
 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2013.04.17 15:09 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:17 - HABER MERKEZİ
A