Sonbahar eğlencesinin adresi yine #GNCFEST oldu

Sonbahar eğlencesinin adresi yine #GNCFEST oldu

gnçtrkcll tarafından bu yıl 8.'si düzenlenen #GNCFEST'te eğlence doruğa ulaştı. 7 ilde 200 bine yakın gencin Sıla ve Model'in şarkılarına hep birlikte eşlik ettiği festivalde onlarca kişi sürpriz hediyeler kazandı. Erzurum'dan Samsun'a uzanan 6 bin kilometrelik bir yol kateden festivalde Sıla ve Model toplam 24 saat sahnede kaldı.

2013.10.08 11:35 - Son Güncellenme: 2013.10.08 11:35 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
A
Sonbahar eğlencesinin adresi yine #GNCFEST oldu





Türkiye'nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll, müzik ve eğlenceyi ülkenin dört bir yanına taşıyan etkinliği 8. #GNCFEST ile gençleri yeni okul dönemine daha dinamik ve moralli girmeye hazırladı. Erzurum, Adana, Konya, Bursa, Eskişehir, İstanbul'u gezdikten sonra Samsun'daki konser ile sona eren festivale onbinlerce gencin yanı sıra her yaştan müziksever büyük ilgi gösterdi.

gnçtrkcll'in kurulduğu yıldan bu yana düzenlenen ve ilk günden itibaren eğlencenin en iyi adresi olduğunu kanıtlayan #GNCFEST bu sene de Sıla ve Model'i hayranlarıyla bir araya getirdi. Model'in hareketli şarkılarıyla coşan, Sıla'nın duygusal şarkılarına hep birlikte eşlik eden gençler, SMS yarışmaları, "T40 Rodeo" ve "Turkcell Hızını Yakala" gibi eğlenceli oyunlarda akıllı telefon kazandılar ve alanda bulunan diğer etkinliklerle keyifli vakit geçirdiler. Ayrıca SMS yarışmalarını kazanan toplam 70 gnçtrkcll'li Model ve Sıla ile tanışarak fotoğraf çektirme şansına sahip oldu.

"Gelenekselleşen etkinliklerimizle üyelerimizin hayatında önemli yer tutuyoruz"

Gençlerin beklenti, ihtiyaç ve taleplerini doğru tespit ederek gelenekselleşen etkinliklere imza attıklarını ifade eden Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, "Türkiye'nin en büyük gençlik kulübü olarak yıllardır hesaplı ve kaliteli iletişimin yanında gençlere özel etkinliklerimizle de üyelerimizin hayatında önemli bir yer tutuyoruz. Yaz aylarında düzenlediğimiz 5. Gnçtrkcll Açıkhava Sinema Festivali'nin ardından sonbaharı bu yıl 8.'sini gerçekleştirdiğimiz ve yine geleneksel bir özellik kazanan müzik ve eğlence dolu #GNCFEST ile karşıladık. Büyük ilgi gören festivalimizde 200 bine yakın genç sevdikleri sanatçıların şarkılarıyla keyifli anlar geçirdi" diye konuştu.

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2013.10.08 11:35 - Son Güncellenme: 2013.10.08 11:35 - HABER MERKEZİ
A