Son mesajı ortaya çıktı: Bu beni son görüşün olsaydı ne yapardın?

Son mesajı ortaya çıktı: Bu beni son görüşün olsaydı ne yapardın?

Konya'da geçen pazar günü intihar eden Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Meslek Yüksekokulu 2. sınıf öğrencisi Havva Çöllü'nün, Necmettin Erbakan Üniversitesi Mimarlık Bölümü son sınıf öğrencisi olan erkek arkadaşı Yusuf B.'nin (22) ifadesi ortaya çıktı.

2021.03.03 08:11 - Son Güncellenme: 2021.03.03 08:24 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Son mesajı ortaya çıktı: Bu beni son görüşün olsaydı ne yapardın?

Konya'da merkez Selçuklu ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi Divanı Kebir Sokak üzerindeki bir apartmanda yaşayan genç kız, doğalgaz borusunu asılı halde bulundu.

Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Meslek Yüksekokulu 2. sınıf öğrencisi Havva Çöllü'den haber alamayan erkek arkadaşı Necmettin Erbakan Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Yusuf B. (22) Çöllü'nün telefonlarını açmaması üzerine çatı katındaki banyo penceresinden içeri girdi. Yusuf B. içeri girdiğinde kız arkadaşını doğalgaz borusuna asılı halde buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yapılan müdahale sonrası Havva Çöllü'nü öldüğünü tespit etti.

Sabah gazetesinden Tolga Yanık'ın haberine göre, Yusuf B., "Ertesi gün saat 17.00 sıralarında kuzenimle buluşacağımı söyleyip evden ayrıldım. Gece saatlerinde Havva, 'bu beni son görüşün olsaydı ne yapardın?' diye bir mesaj atmış. Mesajı sabah 05.00 sıralarında gördüm. 'Bu ne demek, ne biçim konuşuyorsun, ne demeye çalışıyorsun' yazıp gönderdim. Ancak mesajlar iletilmedi. Aradım ama telefonu kapalıydı. Uyuduğunu düşünerek bende uyudum. Ertesi gün saat 17.00 sıralarında eve geldim. Kapıyı vurdum açan olmadı. Zorladığımda kilitli olduğunu gördüm. Çatıdan kendi banyomun penceresini kırarak içeri girdim. Havva'nın iple kendisini doğalgaz borusuna asmış olduğunu gördüm. Olay günü evden çıkarken bir tartışmamız olmadı. Aksine bana sarılıp, kucaklayarak uğurladı. Herhangi bir psikolojik sorunu yoktu. Son zamanlarda biraz soğuk ve depresif bir tavrı vardı" dedi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.03.03 08:11 - Son Güncellenme: 2021.03.03 08:24 - HABER MERKEZİ
A